preslatka glumica otkrila detalje svoje veze

Ovako su se zaljubili Mila i Ešton Kučer: Videla sam s leđa visokog muškarca i pitala se ko je to! (FOTO)

Upoznali su se pre 20 godina na setu serije "Lude 70-te", ali Mila Kunis i Ešton Kučer svoju su ljubavnu priču započeli mnogo kasnije. U julu ove godine, proslaviće treću godišnjicu braka iz koje je proizašlo i dvoje mališana. Iako retko govore o svom privatnom životu, Mila je sad ipak otkrila poneku činjenicu i nahvalila voljenog supruga

Vip priča
Autor:
Ovako su se zaljubili Mila i Ešton Kučer: Videla sam s leđa visokog muškarca i pitala se ko je to! (FOTO)
Ešton Kučer i Mila Kunis, Foto: Profimedia

Iako su se godinama poznavali, zajedno glumili u seriji "Lude 70-e", glumci Ešton Kutčer i Mila Kunis nisu ni sanjali da će jednoga dana zasnovati zajedno porodicu i biti jedan od najljepših holivudskih parova.

Ešton Kučer o teškom periodu: Nakon razvoda od Demi pobegao sam u planine, nisam jeo nedelju dana! (FOTO)

foto: Profimedia

O njihovom privatnom životu se ne zna mnogo jer ga već godinama pokušavaju držati podalje od medija. Ipak nije tajna da su u srećnom braku već skoro tri godine, a iz njihove se ljubavi rodila trogodišnja ćerkica Vajat i jednogodišnji sin Dimitri.

Hvalili se da će decu odgajati kao sirotinja: Šta su kupili Mila Kunis i Ešton Kučer! (FOTO)

foto: Profimedia

"Uvek smo bili u kontaktu, ali nikada nisam ni pomislila da bih mogla biti s njim u vezi. Onda smo se sreli na toj jednoj zabavi. Videla sam s leđa visokog muškarca i pitala se ko je to. Tada se okrenuo i bilo je bukvalno kao u filmovima - muzika je počela da svira, violine... i mislim da sam tada prvi put ostala bez daha. Planirao je da me upozna s prijateljem. Ali, da skratim priču, kući sam otišla tek drugo jutro. To je bilo prvi put da sam prespavala u kući nekog dečka, ali on jednostavno nije želeo da odem", opisala je glumica trenutak kad je shvatila da se zaljubila u svog današnjeg supruga.

Mila Kunis i Ešton Kučer ne mare za okruženje: Poljupci leteli na sve strane tokom utakmice! (FOTO)

foto: Profimedia

On je pre toga bio u braku s 15 godina starijom kolegicom Demi Mur, a Mila u dugogodišnjoj vezi sa zvezdom filma "Sam u kući", Mekali Kalkinom.

Mila i Ešton retko daju intervjue, a u vezi privatnog života vrlo su suzdržani i voleli bi da njihova deca odrastaju što dalje od drame i skandala koje nosi taj svet. Tek paparaci fotografije otkrivaju da su brižni roditelji i koliko čine za dobrobit svoje dece, a budući da su jedni od traženijih glumaca u Holivudu, ne dozvoljavaju ni da poslovne obveze utiču na njihovo zajedništvo.

Roditeljstvo na malo drugačiji način: Slavni par ostavlja decu bez nasledstva, razlog je sjajan! (FOTO)

foto: Profimedia

Na sva putovanja bila ona poslovne ili privatne prirode, odlaze kao porodica i time se ponose.

Za magazin "E!News", 34-godišnja Mila je sada u kratkim crtama opisala svoj odnos sa suprugom. Bio je to ujedno i jedan od retkih momenata kada lepa brineta priča o privatnosti.

"Imam najboljeg supruga na svetu. Kunem vam se, vrlo sam srećna jer sam dobila takvog muža i osobu koja je puna strpljenja i koji svakodnevno podržava i podstiče našu porodicu", rekla je Kunis koja je nedavno u Budimpešti snimala svoj poslednji film 'The Spy Who Dumped Me'. Za vreme čitavog snimanja, Ešton i deca bili su s njom u Mađarskoj.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs