pročitajte

Ešton Kučer o teškom periodu: Nakon razvoda od Demi pobegao sam u planine, nisam jeo nedelju dana! (FOTO)

Glumac Ešton Kučer (40) imao je 25, a njegova koleginica Demi Mur 41 godinu kad su ih zajednički prijatelji upoznali na zabavi

Vip priča
10:40h Autor:
Ešton Kučer o teškom periodu: Nakon razvoda od Demi pobegao sam u planine, nisam jeo nedelju dana! (FOTO)
Ešton Kučer i Demi Mur, Foto: Profimedia

Od tog susreta 2003. godine bili su nerazdvojni, da bi se dve godine kasnije odlučili na brak.

Šest godina proveli su u bračnoj zajednici, a kako se na velika zvona pratilo venčanje, na još se glasnija zvona pratio razvod. Bio je bolan za oba supružnika, nema sumnje, samo što je svet nekako više sažaljevao Demi, nego Eštona, jer je on bio taj oko kojega su se plele priče o noćnim zabavama.

Demi Mur (54) napokon u javnosti: Poznata glumica izgleda bar deset godina mlađe! (FOTO)

foto: Profimedia

Ali u poslednjem intervju novinaru Daksu Šepardu za njegov podcast "Armchair Expert" Ešton je priznao kako je izgledao njegov život neposredno nakon razlaza.

– Odmah nakon razvoda otišao sam u planine na nedelju dana. Sam samcat, bez hrane, bez pića, samo voda i čaj. Sklonio sam od sebe i računar, telefon, sve. Nisam ni sa kim pričao. Imao sam samo beležnicu, olovku, vodu i čaj punih sedam dana. Radio sam ono što mi se samo nametnulo. Ispisao sam na papir svaku vezu u kojoj sam bio, a iz koje sam poneo osećaj da je bilo nesporazuma, žaljenja, bilo čega. I svakoj sam toj osobi napisao pismo. Na dan sedmi, sve sam prekucao i poslao. Svako sam pismo napisao rukom, i potom ga prekucao i poslao – rekao je Ešton i dodao da je znao da je povredio neke osobe i da je time pokušao izgladiti stvari i očistiti dušu.

Ćerka Demi Mur: Ešton Kučer mi je bio na listi najpoželjnijih muškaraca!

foto: Profimedia

Nakon razvoda od Demi, Ešton se ubrzo oženio za 34-godišnju glumačku kolegicu Milu Kunis i danas su srećni roditelji dvoje mališana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs