Prave odgovorne ljude od njih

Roditeljstvo na malo drugačiji način: Slavni par ostavlja decu bez nasledstva, razlog je sjajan! (FOTO)

Slavni holivudski par svoje milione dolara ne planira da ostavi deci nakon smrti i moraće sami da se pobrinu za sticanje bogatstva, otkrio je Ešton Kučer

Vip priča
16:48h Autor:
Roditeljstvo na malo drugačiji način: Slavni par ostavlja decu bez nasledstva, razlog je sjajan! (FOTO)
Foto: Profimedia

"Ne stvaramo nasledstvo za njih, a novac ćemo nakon naše smrti dati u dobrotvorne svrhe ili za razne druge stvari", otkrio je svoje planove Ešton Kučer gostujući nedavno u jednoj emisiji.

A post shared by Mila Kunis (@kunismilax) on

Međutim, zvezdani glumački par Ešton i Mila Kunis ipak svoju decu ne misli da ostavi na cedilu, ali za roditeljski novac moraće da se itekako potrude.

"Ako moja deca požele da pokrenu posao i budu imali dobar poslovni plan, uložiću njega, ali novac neće dobiti tek tako", objasnio je Kučer i dodao da se nada da će im deca biti motivisana da stvaraju ono što su nekad imali.

Ja decu vaspitavam da odu od mene: Zašto tekst ove majke cela Srbija komentariše!

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk) on

Par kojeg pamtimo iz serije "Vesele sedamdesete" svoju decu, ćerku Vajat i sina Dmitrija, odgajaju u duhu štednje i nastoje da im usade prave vrednosti o novcu. Deo tog odgoja uključuje i ukidanje poklona za praznike.

A post shared by Mila Kunis (@kunismilax) on

"Prošle godine kada smo slavili Božić, naša dvogodišnja ćerka Vajat je dobila previše toga. Mi joj nismo poklonili ništa, ali jesu deda i baka. Deda više ne zna da ceni jedan poklon. Čak više ni ne znaju šta očekuju, za njih su to samo stvari", rekla je Kunis prošlog Božića i otkrila da uvode zabranu darivanja dece, jer njima to zapravo nije ni bitno.

Kako roditelji sistematski uništavaju svoju decu: Ovako nastaju nesposobni ljudi!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs