Ovo je izazvalo sumnju

Tajno devojačko veče Megan Markl: Kejt Midlton nije bila pozvana!

Prema pisanju stranih medija, Megan je navodno prošlog vikenda već imala opušteno druženje s bliskim prijateljicama povodom venčanja

Šuška se
21:53h Autor:
Tajno devojačko veče Megan Markl: Kejt Midlton nije bila pozvana!
Foto: Profimedia

Zvezda serije "Odela" zbog ljubavi sa princem morala je da se odrekne mnogo toga, pre svega karijere i života u SAD-u, a morala je da pristane i na mirno devojačko veče. Prema pisanju stranih medija, Megan je navodno prošlog vikenda već imala opušteno druženje s bliskim prijateljicama povodom venčanja.

Navodno su cure imale kraljevski tretman u luksuznom spa centru, a zatim i večeru, kako i priliči budućoj članici kraljevske porodice, no Kejt Midlton nije bila među njima.

Kraljevska porodica skriva mračnu tajnu Megan Markl: Izbrisan blog u kojem je glumica otvoreno pisala o seksu!

foto: Profimedia

Iako je vojvotkinja u sedmom mesecu trudnoće, i dalje je često viđamo u javnosti i obavlja sve dužnosti pa joj drugo stanje nije moglo biti izgovor za nedolazak na opuštajući dan u spa centru. Podsetimo, o njihovom nepodnošenju šuška se već neko vreme, ali na nedavnom zajedničkom javnom nastupu obe su imale široke osmehe na licima mada su stručnjaci za govor tela odmah su izneli svoja mišljenja. Po njima je Kejt nervozna zbog dolaska pridošlice u porodicu te bismo u budućnosti mogli da vidimo česte prijateljske sukobe među njima, jer je Megan vrlo odlučna da i dalje ostane glasna kada je u pitanju izražavnje vlastitog mišljenja. Njih dve se nisu ni previše gledale, što je dodatno podstaklo sumnju u ne baš tako dobre odnose među budućim jetrvama, ali vreme će pokazati sve.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs