NE PROPUSTITE

Šarliz Teron ima novog dečka? Spekuliše se da je u pitanju bivši muž OVOG supermodela! (FOTO)

Da li je na pomolu novi (super)poznati ljubavni par?

Ljubav i zavođenje
19:11h Autor:
Šarliz Teron ima novog dečka? Spekuliše se da je u pitanju bivši muž OVOG supermodela! (FOTO)
Foto: Reuters / Lisi Niesner

Nakon što je pre samo mesec dana bez dlake na jeziku pozvala slobodne i hrabre muškarce da joj se jave, jer je "sada već prilično očajna bez dečka", spekuliše se da je slavna južnoafrička Oskarovka Šarliz Teron ipak pronašla novog dečka.

Ljubav, možda još nije na pomolu, ali je jedan slavnih muzičara za nju i te kako pokazao zanimanje!

Podsetimo se fatalne rečenice koju je Šarliz Teron izgovorila na premijeri svog najnovijeg filma, Long Shot, kada je priznala: "Deset godina sam sama. Neko bi trebalo da se odvaži i da me "skine sa tržišta. Zaista sam šokantno dostupna!", priznala je bez imalo ustezanja i tako baš svima dala do znanja da je u pogledu ljubavi trenutno spremna na sve opcije. I da u njenom samačkom životu sa dvoje usvojene dece, sedmogodišnjim Džeskonom i trogodišnjom August, sada ima mesta i za novu ljubav.

Kako otkrivaju svetski mediji, muzičar Sil (Seal), bivši muž čuvenog supermodela i Viktorijinog anđela - Hajdi Klum! On je navodno iskazao veliko zanimanje za glumicu i za sastanak sa njom, a nedavno su se čak i sreli u Njujorku, gde su oboje odseli u istom hotelu.

Osim malog traga da se među zvezdama navodno osetila hemija kao i to da slavni muzičar, kao vrlo samopouzdan muškarac, nije imao nikakvih problema da joj priđe i izrazi želju da je bolje upozna.

Svi su u čudu: Hajdi Klum u provodu bez trunke šminke, u providnoj košulji bez grudnjaka! (FOTO)

foto: Profimedia

Podsetimo, on je od 2005. do 2012. godine bio u braku sa slavnim supermodelom Hajdi Klum, dok je južnoafrička lepotica poslednju dugu vezu imala početkom milenijuma, od 2001. do 2010. godine, a u pitanju je bio 46-godišnji irski glumac Stjuard Taunsend, a u međuvremenu je imala i ‘malu aferu’ sa slavnim kolegom Šonom Penom.

Voleo je Šarliz Teron, a sada voli nju: Pogledajte kako izgleda 32 godine mlađa devojka Šona Pena

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs