ISKRENO

Iskrena Šarliz Teron (43): Već 10 godina sam bez emotivnog partnera, muškarci me se plaše!

Ona je pre svega jaka i snažna žena u jednoj muškoj industriji i nikada nije strepela od toga da iskaže svoj stav. 

Vip priča
Autor:
Foto: Profimedia

Šarliz Teron je već neko vreme "u potrazi" za emotivnim partnerom, ali ističe da nema zainteresovanih. (Kako je to uopšte moguće, pitamo se?!)

 

43-godišnja glumica je pričala o svom privatnom životu u emisiji Entertainment Tonight, proteklog četvrtka. Ona trenutno promoviše svoj novi film "Long Shot", a u razgovoru je, između ostalog, istakla i da uopšte nije lako kao što izgleda naći nekoga sa kim bi makar izašla na sastanak

 

"Već 10 godina sam singl. Iznenađujuće sam slobodna", kaže lepa glumica. Ovo takođe nije prvi put da Šarliz ovako otvoreno govori o ovome. Glumica je iznenađena da muškarci i dalje na neki način "zaziru" od nje. Ona je pre svega jaka i snažna žena u jednoj muškoj industriji i nikada nije strepela od toga da iskaže svoj stav

 

"Ne znam ni kako mi muškarci uopšte odgovaraju na pitanja. Mnogo ih plašim", potvrdila je ona u jednom intervjuu. Ona to uglavnom priča sa određenom dozom humora i bez pardona. "Ipak treba imati hrabrosti da sedneš ispred mene", kaže ona kroz smeh. 

Poslednja veza dobitnice Oskara je bila sa Šonom Penom, a pre njega se zabavljala sa još jednim glumcem, Stjuartom Taunsendom. Povezivali su je sa još nekim glumcima (Bredom Pitom, npr.), ali ona je uglavnom negirala takve navode. 

Šarmantna glumica je majka dvoje dece, Džeksona (7) i  Avgust (3). "Obožavam svoju decu. Niko ne može da me nasmeje kao oni. Promenili su mi život, ali ponekad mi dođe da izađem iz sopstvene kože. Hvala Bogu da moja majka živi u istoj ulici kao ja, i da je njihova baka uvek spremna da "uskoči" kad zatreba", ističe Teronova.

 

Ona za kraj zaključuje da je zahvalna na svim promenama koje su došle sa godinama, i da svakim danom sve više uživa u njima. A što se muškaraca tiče - ma pojaviće će već neki! 


Stil.kurir.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...