Potpuno iskreno

Supruga Aleka Boldvina: Trenutno doživljavam pobačaj! (FOTO)

Moj suprug i moje četiri veoma zdrave bebe mi pomažu i znaju koliko je život lep, čak i kada sve deluje ružno

Vip priča
Autor:
Supruga Aleka Boldvina: Trenutno doživljavam pobačaj! (FOTO)
Foto: Profimedia

Supruga poznatog glumca Aleka Boldvina Ilarija je trudna sa njihovim šestim detetom. Međtum, instruktorka fitnesa i joge je na Instagramu objavila vest kako misli da trudnoća neće biti uspešna.

"Želela bih da podelim sa vama da najverovatnije trenutno doživljavam pobačaj. Obećala sam sebi da ukoliko ikada opet zatrudnim podeliću vest sa vama veoma rano, iako bi to značilo da doživim javni gubitak. Oduvek sam bila otvorena sa vama oko porodice, fitnesa, trudnoća... i ovo ne želim da krijem od vas, samo zato što nije pozitivno i lepo kao i ostalo. Mislim da je bitno da pokažem istinu... zato što je moj posao da pomažem ljudima da budu iskreni i otvoreni. Dakle, nije me sram ovog iskustva. Želela bih da budem deo truda da da se ukloni stigma sa pobačaja. Toliko tajnosti ima tokom prvog trimestra. To nekima odgovara, ali ja ga lično smatram iscrpljujućim. Imam vrtoglavicu, umorna sam, moje telo se menja. Moram da se pretvaram da je sve u redu - a zapravo nije. Ne želim više da moram da se pretvaram. Nadam se da me razumete.

Veliki zavodnik preke naravi: Životna priča Aleka Boldvina! (FOTO)

Dakle, evo šta se događa: embrion ima otkucaje srca, ali oni nisu jaki i beba ne raste mnogo. Tako da čekamo - i ovo je tako teško. Toliko neizvesnosti... ali šanse su veoma, veoma male da je ovo održiva trudnoća. Imam potpuno poverenje da ćemo moja porodica i ja prebroditi ovo, iako je teško.

Blagoslovena sam mojim odličnim doktorom, mojim dragim prijateljima i mojom voljenom porodicom... Moj suprug i moje četiri veoma zdrave bebe mi pomažu i znaju koliko je život lep, čak i kada sve deluje ružno. Osećam veliku sreću i zahvalnost što sam majka mojim bebama, to je čudesno i utešno.

Slavna majka četvoro dece pokazala kako zaista izgleda telo nakon porođaja: Mnogi su zanemeli! (FOTO)

U vašim komentarima budite ljubazni. Osećam se malo krhko i potrebna mi je podrška. Nadam se da ću, deljenjem ovoga doprineti podizanju svesti o ovoj osetljivoj temi", napisala je supruga 61-godišnjeg glumca i svojim rečima pogodila mnogobrojne obožavatelje.

Stil.kurir.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs