OBAVEZNO Pročitajte

Okončan najskuplji razvod u istoriji: Koliko je novca Mekenzi uzela Bezosu!

Džef i Mekenzi Bezos su sada već bivši supružnici, a njihov razvod je s razlogom okarakterisan kao najskuplji ikada

Celebrities
10:23h Autor:
Okončan najskuplji razvod u istoriji: Koliko je novca Mekenzi uzela Bezosu!
Foto: Profimedia

Osnivač Amazona, Džef Bezos, okončao je najskuplji razvod u istoriji sa sada već budućom bivšom ženom Mekenzi. Džef će zadržati 75 posto svojih deonica, dok će Mekenzi uzeti 25 posto, što predstavlja četiri posto udela u kompaniji. Prema sadašnjoj vrednosti, to znači da njen ulog vredi više od 35 milijardi dolara, prema Forbsu.

Sporazum znači da će Džef i dalje biti najbogatija osoba na svetu, sa ukupnom vrednošću od 110 milijardi dolara, u poređenju sa Bil Gejtsovih 99.5 milijardi dolara, izveštava Forbs.

Mekenzi je ovim povodom objavila sledeće na Tviteru: "Zahvalna sam što sam je gotov proces razrešenja mog braka sa Džefom uz podršku jedno drugog, i uz pomoć svih koji su nam se obratili u dobroti, i radujemo se sledećoj fazi našeg odnosa, kao prijatelji i roditelji našoj deci."

"Uzbuđena sam zbog mojih sopstvenih planova. Zahvalna sam za prošlost i radujem se onome što sledi."

Ono što mnogima nije jasno je zašto nisu podelili svoje deonice u Amazonu na 50/50. I ono što se takođe ne zna je da li i kako nameravaju da podele svoje nekretnine i privatno vlasništvo.

Par se venčao 1993. godine i zajedno imaju četvoro dece. Objavili su da planiraju da se razvedu u januaru ove godine, nakon dužeg perioda rastavljenosti.

Stil.kurir.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs