Brak nije lak

VLADIMIR SE RAZVEO OD SAVRŠENE ŽENE NAKON 3 MESECA BRAKA: Kad je prijateljima rekao razlog, svi su zanemeli!

Da li idealna žena postoji?

Ljubav i zavođenje
Autor:
VLADIMIR SE RAZVEO OD SAVRŠENE ŽENE NAKON 3 MESECA BRAKA: Kad je prijateljima rekao razlog, svi su zanemeli!
Foto: Shutterstock

Prijatelj se nedavno razveo. U principu, tu nema ništa neobično, 70% brakova se raspada pre ili kasnije... Ali njegova žena je bila savršena žena!

Visoka plavuša sa prefinjenim crtama lica, dugim nogama, tankim strukom i porculanskim tenom - da je htela, mogla je biti model. Po izgledu, ona je bila "idealna", po godinama isto (imala je 23 godine), obrazovanja je imala, a što je najvažnije odnosila se tako lagano prema životu. Nikad se nije žalila ili kukala na nešto.

Iskreno, ne znam zašto je tako lepa žena pristala da se uda za Vladimira - čoveka prosečnog izgleda, srednjeg staleža koji radi kao taksista. Ali i u tom njenom izboru leži dokaz nje kao idealne žene.

I tako je plavuša koja je morala samo da se umije i opere zube da bi bila savršeno lepa, preselila u običan dvosoban stan kod svog 34godišnjeg dečka, koji je isti taj stan nasledio od bake.

Sluđen od sreće, Vladimir je odmah zaprosio lepoticu, a ona je odmah srećno pristala, ne postavljajući ni jedan uslov! Nije tražila čak ni raskošno venčanje, fotografe, skupe venčanice, limuzine i td. Cela njena lista želja bila je jednostavna bela venčanica i buket grimiznih ruža, koje je Vladimir mogao da priušti bez razmišljanja.

Mlada je bila skromna, lepa i adekvatna. Zbog čega su je mladoženjini roditelji, pomalo arogantno pokazivali svima, sa ponosom pričali rodbini kako je njihov Vladimir našao divnu mladu.

A onda, nakon samo tri meseca, kao grom iz vedra neba, stigla je vest - Vladimir se razvodi!!!

Ali, zašto???

Brak je počeo da se ruši zbog sitnica: Vladimir je svako veče ostavljao prljavo suđe u sudoperi. Shvatio bi da je supruga gunđala na njega, ali ona nije ništa govorila. Mirno je ležala u fotelji, dok je suđe isto tako mirno danima ležalo u sudoperi. Žena ne da nije prala suđe, nego je i svoje ostavljala mužu. Kad je počelo suđe da se oseća i da širi neprijatan miris po kući, Vladimir je to oprao uz veliku buku.

Sledeći kamen spoticanja bili su podovi. Mlada nije tražila do Vladimira da pazi na mrve, nije zahtevala da usisava, ali ni sama nije to radila. Nogom bi rasterala prljavštinu oko kreveta, samo onoliko koliko joj je bilo potrebno da stavi svoju prostirku za jogu. Vladimir je zgroženo gledao u nju dok se ona istezala bez problema na svojoj prostirci u sred haosa.

Ubrzo je Vladimir primetio da žena ne kuva. Kako to ranije nije primetio? Kada bi došao sa posla, nikad ga nije čekala topla čorbica, nego samo gladna žena koje je čekala priliku da naruči nešto iz restorana.

Ne časeći ni časa, Vladimir je brže bolje podneo papire za razvod. Teorija o idealnoj ženi koja nikad ne gnjavi muža zahtevima i prekorima, pala je u vodu.

I tako se Vladimir razveo od savršene žene, a ako ga pitate zašto, neće vam reći, samo će slegnuti ramenima...

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs