PRAVA LJUBAV

NJIHOVA LJUBAV PROŠLA JE NAJTEŽI ŽIVOTNI TEST, ZAJEDNO SU PROŠLI PAKAO: Ovo je lepa Ana, supruga Žike Todorovića!(FOTO)

Uprkos svim nedaćama koje su ih snašle, njihova ljubav je jača nego ikada!

Celebrities
Autor:
NJIHOVA LJUBAV PROŠLA JE NAJTEŽI ŽIVOTNI TEST, ZAJEDNO SU PROŠLI PAKAO: Ovo je lepa Ana, supruga Žike Todorovića!(FOTO)
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Poznati glumac Srđan Žika Todorović, sin našeg legendarnog glumca Bore Todorovića, dugo je važio za večitog neženjU i beogradskog šmekera za kojim su ludele devojke i za koga se mislilo da se nikada neće skrasiti.

Žikin šarm, talenat, duhivitost i harizma nešto su što ženakom oku nije moglo da promakne. Ali, njegovi samački dani i dani momačkog života završili su se kada je u njegov život ušetala lepa Ana.

Ljubav se desila slučajno

Jednog leta na Adi Bojani Žika Todorović upoznao je svoju sadašnju suprugu Anu Jovićević. Iako je tada važio za velikog zavodnika koji nije tip za ozbiljne veze, sa Anom je ostao čitavih šest godina, a 2004. par se venčao.

2014. godine, nakon 10 godina braka, postali su roditelji preslatkog dečaka Dejana, što je za njih dvoje bila najveća životna radost. Nisu ni slutili šta im život sprema... Njihov dečak preminuo je izenada u snu, kada je imao samo tri godine.

Takav udarac razdvojio bi mnoge parove, ali ne i Žiku i Anu, jer čini se da je ta tragedija još više učvtstila njihovu ljubav i dodatno ih zbližila. Da su jedno drugome najveći životni oslonac.

Oni su živi dokaz da prava ljubav može da prebrodi sve prepereke i da dvoje ljudi, ako nađu taj samo njima poznat zajednički jezik, mogu zajedno da ruše planine.

Posebno je lepo to kako se Žila ophodi prema svojoj Ani, pa je tako okačio na svoj Instagram nalog fotografiju sa svojom suprugom, ispod koje stoji samo reč "ljubav".

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs