UPOZNAJTE ŽARKA CVEJIĆA

OVO JE MISTERIOZNI SIN BRANKA CVEJIĆA KOJI SE RETKO EKSPONIRA: Doktorirao u Americi, pa se vratio u Srbiju! (FOTO)

Dramski umetnik Branko Cvejić ima sina za ponos.

Celebrities
Autor:
OVO JE MISTERIOZNI SIN BRANKA CVEJIĆA KOJI SE RETKO EKSPONIRA: Doktorirao u Americi, pa se vratio u Srbiju! (FOTO)
Foto: Kurir/Ana Paunković

Sin Branka Cvejića, Žarko Cvejić, očev je ponos, te dramski umetnik, u retkim prilikama kada je govorio javno, imao je samo reči hvale za njega.

Žarko se retko pojavljivao u javnosti, mnogi donedavno nisu znali ni kako izgleda, ali je veoma poznata njegova biografija, koja je dostupna na internetu.

Naime, on je završio najviše škole u svetu, doktorirao je u Americi, ali se vratio u Srbiju, gde predaje na jednom privatnom fakultetu, na kojem je i te kako cenjen, kako od strane kolega, tako i od strane studenata, kojima prenosi svoje dragoceno znanje.

Njegov otac, cenjeni dramski umetnik, jednom prilikom progovorio je o privatnim detaljima Žarkovog života, a koji se tiču njegovog zavidnog obrazovanja.

- Oboje su završili muzikologiju i ne bave se baš direktno time, ali su veoma dobri i zanimljivi. Ćerka Bojana završila je fakultet ovde, a doktorirala je u inostranstvu i ostala tamo. Stacionirana je u Briselu, ali živi po celoj Evropi. Voli da putuje i to je, u suštini, lep život kad od toga možeš da se izdržavaš. Sin Žarko završio je sve moguće škole napolju, od Oksforda do Kornela i doktorata u Americi, a onda se vratio ovde i, naravno, odmah naišao na teškoće - rekao je Cvejić, prenosi "Espresso" i dodao:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs