upoznajte dušicu

BRAT EMINE JAHOVIĆ LJUBIO JE MISICU, A ONDA JE NJEGOVO SRCE ZAROBILA ONA: I druga supruga mu je prava lepotica! (FOTO)

Snajka Emine Jahović, supruga njenog brata Mirsada, Dušica Jahović , juče je proslavila rođendan, a tom prilikom pevačica spontano je otkrila kakav je njihov odnos.

Porodica
18:33h Autor:
BRAT EMINE JAHOVIĆ LJUBIO JE MISICU, A ONDA JE NJEGOVO SRCE ZAROBILA ONA: I druga supruga mu je prava lepotica! (FOTO)
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Bivši košarkaš Mirsad Jahović, pre sadašnje supruge Dušice, bio je u braku sa nekadašnjom mis tadašnje Srbije i Crne Gore iz 2005. Dinom Džanković.

U brak su stupili krajem 2005. godine, a tokom šest godina zajedničkog života dobili su troje dece - sina Nusreta i ćerke Kairu i Nebu. Mirsad i Dina razveli su se početkom 2012. godine, a starateljstvo nad decom pripalo je bivšoj misici.

Mirsad dete ima i sa sadašnjom suprugom Dušicom koju je oženio 2016. u Novom Pazaru.

Javnost se dugo pitala kako je popularna pevačica prihvatila novu snajku, budući da je prošloj bila vrlo posvećena.

Postojala su razne spekulacije da njihov odnos nije sjajan, budući da se prema pisanju medija, Emina nije pojavila na svadbi Dušice i svog brata. Ubrzo, sve spekulacije bile su demantovane, a Emina i Dušica i te kako su bliske o čemu svedoči i nekolicina objava na društvenim mrežama.

Jahovićeva je dirljivim rečima čestitala jučerašnji rođendan snaji, objavivši dve njene fotografije, na kojima se može uočiti prelepo iznenađenje u vidu torte koje joj je priređeno.

snajka Emine Jahović
foto: PrintscreenInstagram/yaemina

- Srećan rođendan, lepotice – napisala je ona na „Instagramu“.

Osim toga, nedavno, dok je radila na promociji svog brenda, Emina je angažovala Dušicu kao promo lice, što je još jednom potvrdilo njihovu snažnu vezu, koju neguju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs