nataša milovanović i vojin

OTKRIVENO ZAŠTO SE VOJIN ĆETKOVIĆ RAZVEO OD PRVE ŽENE: Ludo su se voleli, a onda je otišla iz Srbije! (FOTO)


Prva žena Vojina Ćetkovića godinama ne živi u Srbiji, tek povremeno dođe zbog prijateljica!

Ljubav
11:10h Autor:
OTKRIVENO ZAŠTO SE VOJIN ĆETKOVIĆ RAZVEO OD PRVE ŽENE: Ludo su se voleli, a onda je otišla iz Srbije! (FOTO)
Foto: Kurir/Damir Dervišagić

Bivša voditeljka Nataša Milovanović i prva supruga glumca Vojina Ćetkovića godinama ne živi u Srbiji, tek povremeno dođe zbog prijateljica.

Nekada popularno tv lice nekadašnjeg Trećeg kanala RTS-a i voditeljka i autorka emisije "Vodiću te, samo reci gde" dugi niz godina živi u Parizu.

Ono što međutim niko ne zna, a godinama se za tim odgovorom tragalo, je zašto je nakon razvoda od glumca ona naprasno spakovala kofere i otišla u inostranstvo.

Milovanovićeva se, naime, potpuno preselila u Francusku u grad svetlosti - Pariz, dok u Beograd dolazi tek povremeno da poseti rodbinu, prijateljice i bivše koleginice Irinu Vukotić i Mariju Kilibardu, što se može i videti na društvenim mrežama.

Devojkama se na fotografiji, koja svedoči njenoj poseti srpskoj prestonici, pridružila i pevačica Aleksandra Radović a možemo samo da pretpostavimo kojih sve ženskih tema su se njih četiri latile.

Tema o bivšim partnerima jedna je od nezaobilaznih među prijateljicama, bile poznate javnosti ili ne, stoga verujemo da se pomenuti četverac dotakao i Ćetkovića.

Voditeljka i glumac venčali su se 2001. godine, ali njihov brak nije dugo potrajao. Spekulisalo se jedno vreme da je razlog tome Sloboda Mićalović, međutim nakon jedne Vojinove izjave stekao se potpuno drugačiji utisak.

Glumac je u popularnoj TV emisiji svojevremeno rekao da nikada sebe nije mogao da vidi u inostranstvu, da svom kumu Nikoli Đuričku čestita na hrabrosti da ode u Ameriku s porodicom, te da se on, najverovatnije iz lenjosti i odsustva hrabrosti i drugih razloga, na taj korak nikada nije, niti bi se odlučio. Nataša, s druge strane, oduvek je imala planove za život preko grane, te se pretpostavlja da su različita mišljenja po tom pitanju zapravo bila njihov kamen spoticanja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs