POGLEDAJTE

SVE LJUBAVI KATARINE GRUJIĆ: Manekeni, biznismeni i sportisti nisu odoleli njenom šarmu! Pre Gobeljića, volela je njih!

Danas pravi gala svadbu na kojoj će po drugi put izabraniku Marku Gobeljiću izgovoriti sudbonosno "DA". Pre nego što ga je upoznala, vodila je buran ljubavni život

Ljubav
Autor:
SVE LJUBAVI KATARINE GRUJIĆ: Manekeni, biznismeni i sportisti nisu odoleli njenom šarmu! Pre Gobeljića, volela je njih!
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić danas će drugi put izgovoriti sudbonosno "da".

Oni su se prošle godine venčali u tajnosti, a danas su spremni za veliku svadbu o kojoj javnost već mesecima bruji.

Pevačica se oglasila i otkrila da li ima tremu.

"Trema? Znate, Marko je već moj, pa je moj! Mi smo već u braku. Nadam se da će sve biti onako kako sam zamislila, ne znam. Imaću tremu verovatno sad kad počne sve", poručila je Katarina Grujić.

Na društvenim mrežama već se mogu pronaći fotografije Katarinine kuće, koja je bogato okićena povodom današnjeg veselja. Dominira bela boja, a evidentno je da su vodili računa o svakom detalju.

U jednom intrevjuu je pevačica otkrila čime ju je fudbaler osvojio i kako mu je pošlo za rukom da je odvede pred oltar:

-Mislim da je to prava ljubav čim sam se ja usudila nakon toliko godina da objavim sliku sa svojim partnerom. On je pravi džentlmen i gospodin. Meni se najviše dopao njegov karakter i njegova ličnost”, rekla je Kaća.

Pre nego što je uplovila u mirnu luku sa Markom, Katarina je imala buran ljubavni život. Pre fudblarela, volela je njih:

Ipak, kako se pisalo u medijima, nije bila uvek verna. Tokom muzičkog takmičenja koje ju je vinulo u svet slavnih pričalo se da se pevačica zabavljala s Vladicom Jovanovićem.

Međutim, nakon takmičenja 2013. godine, Kaća je otišla u rijaliti, pa je Vladicu, navodno, pred čitavom Srbijom prevarila sa bivšim maneknom i zubarom Borisom Stamenkovićem. Iako su delovali kao skladan par, razišli su se nakon godinu i po dana zbog, kako se pričalo tada, njegovog dopisivanja sa drugim devojkama, a Boris nije krio da mu je krivo zbog raskida.

- Katarina i ja smo imali veoma lepu vezu od godinu i po dana. Međutim, oboje smo na početku karijere. Katarina je mlada pevačica, a ja spremam diplomski na stomatologiji i mislim da se bavim stomatologijom– istakao je on tada u jednoj emisiji.

- Žao mi je što se veza završila jer je Katarina fina i dobra devojka – dodao je Boris.

Nekoliko meseci kasnije, Katarina je uplovila u romansu sa Nemanjom Buhom, bratancem Ljubiše Buhe Čumeta. Katarina je tokom veze govorila da je veoma srećna i da sa Nemanjom planira brak. Nemanja je čak počeo da gradi kuću blizu Beograda u kojem je trebalo zajedno da žive, ali umesto bajkovitog zajedničkog života desio se raskid posle dve godine veze.

Kaća je od Nemanje dobila skupocen prsten koji je bio napravljen od brilijanata i belog zlata.

Tada su svi bili sigurni da se pevačica da se verila, ali je zapravo u pitanju bio samo znak pažnje za koji Buha nije žalio novac.

Katarina Grujić, Nemanja Buha
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Tokom leta 2017. godine Katarina je počela u javnosti da se pojavljuje sa novim dečkom - crnogorskim biznimenu Kostom Obradovićem. Sa njim je bila u vezi nekoliko meseci, a onda su se otpratili sa Instagrama i tada je svima bilo jasno da je i ova pevačicina ljubavna priča završena.

Leta 2018. godine, šuškalo se da su pevačica i oženjeni fudbaler Ognjen Vranješ u vezi. Katarina nije želela da komentariše nikakve navode, čak i kad se pojavio snimak njihovog poljupca.

Nakon ovih medijskih nagađanja koja pevačica nikad nije htela da potvrdi, niti demantuje, Katarina je započela vezu sa bogatim biznismenom iz Tuzle, Semirom Juzunovićem. Pričalo se da je biznismen planirao da kupi stan u Beogradu u koji će se useliti sa pevačicom, ali njihova veza nije dugo potrajala.

Polovinom 2020. godine Katarina je priznala medijima da je započela vezu sa sadašnjim verenikom fudbalerom Crvene zvezde Markom Gobeljićem, a kako je tada izjavila njihovo dugogodišnje prijateljstvo je prešlo u ljubav.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs