da li ih prepoznajete?

LOMILE SU NOSEVE, "NAPUMPALE" USNE, GRUDI I JAGODICE: Naše pevačice promenile izgled čim su se dočepale prvog bakšiša

Neke poznate dame bi slike iz prošlosti najrađe pocepale, kako ne bismo videli šta su sve menjale na sebi. Sa sruge strane, ima i onih koje ništa ne kriju i skorz otvoreno pričaju o svim estetskim korekcijama.

Star look
12:07h Autor:
LOMILE SU NOSEVE, "NAPUMPALE" USNE, GRUDI I JAGODICE: Naše pevačice promenile izgled čim su se dočepale prvog bakšiša
Kako su izgledale naše pevačice pre plastičnih operacija?, Foto: Printscreen Instagram / Nikolija / Emina Jahović / Dijana Janković

Pronaći damu na našoj javnoj sceni koja apsolutno ništa nije menjala na sebi je gotovo nemoguća misija. Međutim, postoje one koju su doslovno promenile lični opis, te ih na slikama iz prošlosti vrlo teško prepoznajemo, kao i one koje su umerenim estetskim korekcijama svoju lepotu samo naglasile.

Čim zarade veći novac, a imalo je slučajeva da d ižu i kredite, najčešće prvo rade uvećavanje usana, grudi ili smanjenje i preoblikovanje nosa. U poslednje vreme, neretko se radi i "holivudski osmeh".

Često idu pod nož kako bi svoj izgled dovele do savršenstva, nekada i po nekoliko puta operišući isti deo tela. Neke javne ličnosti su vodile bitku za života, suočavajući se sa posledicama zahvata, kao što je bio slučaj sa starletom Tamarom Đurić, koja je zbog želje sa većom zadnjicom bila na ivici smrti. Ali, ni to je nije sprečilo da i dalje odlazi kod plastičnoh hirurga, te su je zbog novog nosa prozvali Majkl Džekson.

Takođe, i pevačica Indi Aradinovć je prošla golgotu posle operacije želuca. Iako više nema ni grama viška, do kraja života ima prepisanu terapiju medikamentima, kao i šta i koliko sme da jede.

Pripadnice lepšeg pola obično pribegavaju estetskim korekcijama kada žele da povećaju samopouzdanje ili da se osećaju bolje u svojoj koži. Ali, uvek na prvom mestu mora biti zdravlje i umerenost! Jer, brojne slavne ličnosti su bile mnogo lepše pre ikakvih promena na licu i telu, zar ne? Budući da najlepši deo nas dolazi iznuta, najvažnije je to negovati, nijedna plastična operacija ne može da ulepša naš karakter.

Pogledajte u nastavku fotografije popularnih dama nekada i sada, koje su se zaista drastično promenile posle poseta stručnjacima estetske medicine:

NIKOLIJA JOVANOVIĆ

EMINA JAHOVIĆ

DIJANA JANKOVIĆ

RADA MANOJLOVIĆ

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ

MAJA BEROVIĆ

STANIJA DOBROJEVIĆ

MARINA VISKOVIĆ

KATARINA GRUJIĆ

A kako izgleda žena koja od hirurga zatraži da joj potpuno promeni izgled gledajte u novoj seriji Prsten sudbine koja se emituje svakim radnim danom na Kurir televiziji u 15h i u 22h.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs