BILA JE JEDINA ŽENA KOJA JE SHVATILA DA JE UNAKAŽENA: Živela je skoro 100 godina verujući da izgleda kao VEVERICA

Džeki Stalone uvek je otvoreno govorila o plastičnim operacijama, shvatajući da je preterala sa istim.

Celebrities
17:53h Autor:
BILA JE JEDINA ŽENA KOJA JE SHVATILA DA JE UNAKAŽENA: Živela je skoro 100 godina verujući da izgleda kao VEVERICA
Foto: Profimedia

Majka čuvenog glumca Silvestera Stalonea godinama je menjala svoj imidž pomoću plastičnih operacija. Doživela je duboku starost i umrla u 98. godini u snu, 2020.

Kao ljubitelj estetske hirurgije, Džeki Stalone se podvrgla nizu operacija što je sasvim izobličilo njen izgled, pa je u Holivudu bila poznata po svojim zahvatima.

"Jesam, i previše puta. Izgledam kao su mi usta puna oraha. Osećam da izgledam kao veverica", odgovorila je Džeki 2013. godine u intervjuu za "Reveal", na pitanje da li je nešto radila na sebi.

Džeki Stalone
Džeki Stalonefoto: Profimedia

Džeki je u tom intervjuu kritikovala plastične hirurge sa Beverli Hilsa pa je rekla da su precenjeni, a da su rezultati njihovog rada poražavajući.

Džeki se tom prilikom osvrnula i na plastične hirurge uputivši im oštre kritike.

Džeki Stalone
Džeki Stalonefoto: Profimedia

"Samo zato što je to Beverli Hils i što su njihovi klijenti zvezde, ali da li vidite kako zvezde izgledaju? Izgledaju kao da ih je grom pogodio, zar ne? Pogledajte ženu Elvisa Prislija (Prislla Prisli prim.a), zar ne izgleda kao da je zamrznuta u prostoru i vremenu. Kao kip, zamrznuta", prokomentarisala je u svom stilu pa dodala da nakon procedura zatezanja kapaka oči pojedinih žena izgledaju kao farovi na automobilu, piše Blic Žena.

Uprkos tome što je Džeki bila svesna da nije baš dobila lice kakvo je želela, osećala se lepo u svojim godinama, te smatrala da za te godine izgleda dobro.

Džeki Stalone
Džeki Stalonefoto: Profimedia

"Da li znate nekog ko izgleda ovako dobro sa 91 godinom? Evo mene sa mužem duplo mlađim od mene, ima 60 godina", poručila je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs