MARIJA JE ISKOPNILA KAD JE SAZNALA DA JE NJEN MUŽ NAPRAVIO DETE ŽENI KOJU SU HLEBOM HRANILI: Sramotu će zauvek pamtiti

Bivša supruga Arnolda Švarcenegera propala je preko noći saznavši za preljubu i afere svog bivšeg supruga.

Vip priča
19:06h Autor:
MARIJA JE ISKOPNILA KAD JE SAZNALA DA JE NJEN MUŽ NAPRAVIO DETE ŽENI KOJU SU HLEBOM HRANILI: Sramotu će zauvek pamtiti
Bivša supruga Arnolda Švarcenegera propala preko noći, Foto: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Marija Šrajver, bivša žena Arnolda Švarcenegera zaprepastila je javnost svojim izgledom. Njena faca poprimila je čudan oblik, a ljudi je čak porede sa vešticom. Bruku koju joj je bivši suprug priredio nikada neće zaboraviti, a utehu je našla u estetskim korekcijama.

Njihov brak na oko je bio idealan, a onda se saznalo da čuveni glumac ima sina sa njihovom kućnom pomoćnicom Pati koja je godinama živela sa njima.

Marijin svet razbio se u paramparčad, pogotovo kada je prostom računicom shvatila da je u isto vreme kada je njihova pomoćnica i dadilja njihove dece bila trudna i ona nosila njihovog drugog sina.

Pati nije želela da otkrije ko je otac njene bebe sve dok njen sin nije porastao i nije postalo jasno da je slika i prilika svog slavnog oca.

Nakon što je Marija videla sina svoje kućne pomoćnice, primetila je da dečak neverovatno liči na Švarcenegera, te je ubrzo shvatila da ju je suprug prevario.

Nakon što je sramna afera dospela u javnost, Marija je pokrenula razvod, koji je trajao sve do januara ove godine. Oni su u međuvremenu izgladili odnose i funkcionisali dobro, prvenstveno zbog dece, ali poslednjih nekoliko meseci slavni glumac želeo je da se postupak što pre okonča. U braku su bili 30 godina.

I kako je zaljubljeni Švarceneger izgledao sve bolje i ispunjenije zahvaljujući mladoj izabranici, tako je Marija sve više kopnila.

Pojedini izvori su tvrdili da Šrajverova na sve načine pokušava da održi korak i da izgleda mlađe, zbog čega je preterala sa odlaskom pod nož, te da joj je to bio i način da "leči tugu" zbog propalog braka, a njene nove fotografije i te kako su zabrinule sve.

1 / 9 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs