ŠTA RADI NAJLEPŠA PLAVUŠA KAD JE NIKO NE GLEDA? Mnogi misle da se unakazila operacijama, a ovako izgleda u 8. deceniji

Nekadašnja najlepša plavuša Holivuda, Goldi Hon pravi veoma čudne grimase kada je niko ne gleda, međutim, paparaci su uspeli da zabeleže neobične fotografije.

Celebrities
Autor:
ŠTA RADI NAJLEPŠA PLAVUŠA KAD JE NIKO NE GLEDA? Mnogi misle da se unakazila operacijama, a ovako izgleda u 8. deceniji
Šta radi najlepša plavuša kad je niko ne gleda, Foto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Čuvena glumica Goldi Hon (77) uslikana je na ulicama Njujorka u veoma zabrinjavaućem izdanju. Naime, paparaci su zabeležili njeno izobličeno lice, a mnogi su to pripisali estetskim operacijama.

Međutim, nema mesta panici! Glumica je samo uslikana u nezgodnom položaju, dok ostale fotografije pokazuju da je njeno lice jedro uprkos tome što uveliko gazi 8. deceniju.

Slavna Oskarovka ima posebnu, ali veoma jednostavnu rutinu koja čini da njeno lice izgleda sveže i mladoliko.

Goldi Hon
Goldi Honfoto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Obavezno umijem lice i masiram ga oko tri minuta, a onda nanesem kreme i idem na spavanje. Zatim se probudim ujutru i uradim istu stvar!", rekla je glumica, prenosi Dejli mejl.

"Ne radim mnogo. Koristila sam kokosovo ulje neko vreme na licu." , Dalje je dodala da je njena majka "cedila limun" na njeno lice za kiselinu za piling - domaći kozmetički alat koji vas ne bi "koštao bogatstvo".

Održavanje hidratacije i zaštita kože od sunca oduvek su bili glavni prioriteti kada je glumičina nega u pitanju.

Goldi Hon
Goldi Honfoto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Stavim malu zaštitu od sunca ujutru kada se setim, a ostalo je samo da se pobrinem da budem hidrirana i da jedem mnogo hrane na bazi ulja i da se mnogo smejem.", objasnila je glumica.

Godine 2017. za magazin Pipl je, Goldie je opisala svoj režim ishrane koji joj omogućava da izgleda mladoliko.

"Pokušavam da pijem svoje sokove. Trudim se da vežbam svaki dan po malo. Nalazim trenutke u danu. Imam kratke meditacije tokom dana."

1 / 6 Foto: Profimedia

Glumica ističe i da je fizička aktivnost veoma bitna, te ne propušta priliku da se tokom dana pozabavi nekom aktivnošću.

"Ja vozim bicikl. Trudim se da se krećem što je više moguće.", istakla je ona i dodala: "Trudim se da ostanem pozitivna i da budem veoma, veoma aktivna. Svaki dan hodam, trčim i radim sve vrste toga.", objasnila je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs