NAPRAVIO DETE DEVOJCI NAJBOLJEG DRUGA PA ŽENI DOŠAO PLAČUĆI: Ovakvu izdaju niko osim nje nije bio spreman da oprosti

Čuveni fudbaler Džon Teri svojevremeno se našao u centru skandala kada je napravio dete devojci druga.

Celebrities
Autor:
NAPRAVIO DETE DEVOJCI NAJBOLJEG DRUGA PA ŽENI DOŠAO PLAČUĆI: Ovakvu izdaju niko osim nje nije bio spreman da oprosti
Slavni fudbaler napravio dete devojci svog najboljeg druga, Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Za engleskog fudbalera Džona Terija, koji je u pre par meseci u velikom stilu proslavio svoj 42. rođendan, često kažu da je jedan od najvrsnijih sportista, ali i ujedno najrazvratnijih.

Nažalost, ovu, nimalo laskavu titulu, nije dobio tek tako. Naime, iako je uspesima u Premijer ligi punio naslovnice sportskih žurnala, u isto vreme, afera koja se odigrala 2010. godinama je punila stupce žute štampe, piše Wanted.rs

Teri, sada već penzionisani fudbaler, priredio je pravi šok svojoj supruzi Toni, ali i saigračima iz Čelsija, kada se otkrilo da ne samo da je neveran ženi, već je izdao i prijatelja.

Naime, Dejli mejl je 2010. objavio vest da je Teri imao aferu sa modelom donjeg veša Vanesom Peronsel, koja je tada bila sa njegovim drugom i fudbalskim saigračem Vejnom Bridžom.

Džon je brzo postao glavni negativac u svojoj zemlji, a kako su preneli lokalni mediji, zbog skandala ga je preskočila i kapitenska pozicija engleske reprezentacije. To je trebalo da bude kruna njegove karijere, ali je nije dobio zbog neobuzdanih strasti. Takođe se saznalo da je Vanesi platio abortus, ali ona do danas negira da je bila Terijeva ljubavnica.

"Loše sam se ponašao i spavao s drugim ženama iza leđa svoje supruge. Ona zna za to i nastavljamo dalje s našim brakom. Nikad više je neću prevariti", rekao je fudbaler nakon svega.

Mnogi su bili užasnuti skandalom jer je Vejn bio dobar prijatelj sa Terijem i bili su komšije. Uz to, družile su se i njihove "bolje polovine" i zajedno su odlazile na odmore.

Ipak, čini se da je Džonova supruga Toni imala veliko razumevanje jer su i dalje u braku, a sudbonosno "da" rekli su još davne 2007. godine, i imaju blizance, ćerku Samer i sina Džordžija.

Inače, Teri je imao i dosta 'nezgodnih' situacija o kojima se pisalo. Parkirao je svoj luksuzni automobil Bentley na mestu za hendikepirane osobe, udario je čuvara noćnog kluba bocom u glavu, a i urinirao je i u čašu usred kluba navodeći kao izgovor gužvu u toaletu, te ne čudi što se smatra da je razvratnim ponašanjem bacio ljagu na blistavu fudbalsku karijeru.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs