sunovrat

RAZBACIVAO SE NOVCEM ŽIVEĆI SODOMU I GOMORU: Devojke je delio sa drugarima, a onda je dobio ŠAMAR REALNOSI

Ispovest engleskog fudbalera koji je bankrotirao mnogima je lekcija. Živeo je razvratnički stil života, a onda doživeo pakao.

Vip priča
Autor:
RAZBACIVAO SE NOVCEM ŽIVEĆI SODOMU I GOMORU: Devojke je delio sa drugarima, a onda je dobio ŠAMAR REALNOSI
Ispovest engleskog fudbalera koji je bankrotirao, Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Džermejn Penant jedan je od onih fudbalera koji su dopustili da ga kroz karijeru vode blud i raskalašno ponašanje. Bio je velika uzdanica engleskog fudbal, a igrao je i za Englesku reprezentaciju.

Nastupao je i za čuvene klubove kao što su Arsenal i Liverpul, ali kako je priznao, napravio je mnogo grešaka u životu koji je poprilično turbulentan.

Džermejn Penant
Džermejn Penantfoto: Andy Barnes 07956 609124 / Backgrid UK / Profimedia

"Mogao sam biti milijarder i svejedno sve zeznuti. Napravio sam mnogo grešaka. Nisam znao kako se nositi sa stvarima i nisam razmišljao o posledicama svojih postupaka. Prozvali su me lošim dečkom, ali zapravo sam bio nesigurno dete koje nije znalo šta radi", izjavio je Penant.

Za Arsenal debitovao je još sa 16 godina kada je počeo da zarađuje ogroman novac. Velika zarada sas sobom je nosila i negativne stvari sa kojima se mnogi suočavaju. Provod, izlasci, žene i alkohol odveli su ga u ponore, a kockanje mu je napravilo pakao od života.

Džermejn Penant
Džermejn Penantfoto: Ashley Cahill / Actionplus / Profimedia

Kada je trebao da napuni 40 godina, potpuno je ostao bez novca. Postao je zavisan od kocke, te je ostao u dugovima od milion funti. Budući da je upao u zamku poroka, bluda i razvrata, njegova karijera je krenula silaznom putanjom.

Međutim, sreća mu se osmehnula kad je upoznao ljubav svog života, manekenku i glumicu Džes Impiaci. Pre nje, imao je poprilično turbulentan ljubavni život.

Džermejn Penant i Džes Impiaci
Džermejn Penant i Džes Impiacifoto: Cat Morley / Avalon / Profimedia

Priznao je da je posle razvoda izgubio tri kuće, kao i da je tokom braka sa Alis Gudvin posedovao Ferari, Aston martin, Lamborgini, Porše i nekoliko Rendž Rovera. Takođe, letovao je na Maldivima, Bahamima, Sejšelima, Dubaiju...

Džermejn Penant i Alis Gudvin
Džermejn Penant i Alis Gudvinfoto: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia

Njegova bivša ljubavnica, nakon što je saznala da ju je prevario tako što je u njihovom krevetu pronašla gaće, napravila mu je pakao. Naime, zaključala ga je u njegov luks stan, te mu je pobacala dizajnersku odreću u vrednosti od 30.000 funti, a onda je razbila i njegov omiljeni automobil.

Takođe, šokirao je nekim delovima svoje autobiografije u kojoj je do detalja opisivao šta su on i njegovi saigrači radili sa devojkama.

Džermejn Penant
Džermejn Penantfoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

"Mi smo to zvali Monopol. Delili smo devojke kao da su naše vlasništvo. Ako sam ja imao se*s a nekom devojkom, a zatim neko od mojih saigrača, morali su da mi plaćaju rentiranje. Sve je zavisilo od toga koliko su bile atraktivne. Ako su bile top klasa, onda su mi davali 100 funti. Za one loše dobijao sam samo 14 funti.", objasnio je.

Vozio je skupe automobile, voleo brzu vožnju, a to ga je koštalo zatvora, budući da je uhapšen zbog vožnje u alkoholisanom stanju.

Uprkos svim nedaćama i bankrotu, on je optimističan i veruje da je moguće vratiti se na pravi put.

"Nije idealna situacija bankrotirati, ali to znači da iznova mogu da započnem svoj život i ponovo ga izgradim.", rekao je bivši fudbaler.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs