zaljubljeni kao prvog dana

OVA PRELEPA DAMA JE JEDINA ŽENA KOJU JE FUDBALER ARGENTINE POLJUBIO U ŽIVOTU: Imaju najromantičniju ljubavnu priču ikada

Reprezentativac Argentine Alehandro Dario Gomez se upisao na listu najboljih u fudbalu, ali na prvom mestu su mu uvek bili deca i supruga Linda.

Ljubav
20:14h Autor:
OVA PRELEPA DAMA JE JEDINA ŽENA KOJU JE FUDBALER ARGENTINE POLJUBIO U ŽIVOTU: Imaju najromantičniju ljubavnu priču ikada
Fudbaler Argentine ima najlepšu ljubavnu priču ikada, Foto: Naoki Morita / AFLO / Profimedia

Fudbaler i reprezentativac Argentine, koja se bori za prvo mesto na Svetskom prvenstvu u Kataru, Alehandro Dario Gomez ima jednu od najlepših ljubavnih priča. Ovaj sportista je od detinjstva do neverovatnih rezulata imao vrlo težak put pun prepreka. U najgorim, ali i najlepšim momentima najveća podrška su mu porodica i pedivna supruga Linda.

Trenutno igrač španske Sevilje upisao se na listu najboljih u svetu fudbala, ali nikada nije prestao da važi za čoveka kome su žena i deca na prvom mestu. Za ime ovog šemekera se nikada nisu vezivali skandali, niti bilo kakvi tračevi.

Zanimljivo je da u javnosti nije poznato da je imao drugu devojku pre saputnce Lindu Raf. Definitivno, ovo dvoje ljudi su pravi pokazatelj istinske ljubavi za ceo život. Mame osmehe na svakom koraku i izgledaju zaljubljeno kao prvog dana.

Uvek im je zanimljivo kada su zajedno, te je nedavno Linda sve nasmejala slikom sa porodičnog putovanja. Naime, objavila je na Instagramu fotografiju termosa koji uvek nosi kada negde idu. Ništa ne bi bilo čudno, da se na njemu ne nalazi mnogo stikera sa fotografijama njenog supruga, ali i jedan koji je mnoge zbunio – fotografija dvoje tinejdžera koji jedu sendviče.

Papu Gomez, Linda Raf
foto: Printscreen Instagram / linda.raff

Upravo ona govori mnogo o početku njihove ljubavi. Romansa Papua Gomeza i Linde, koja je oličenje prave dame, počela je pre 17 godina, kada je sportista nastupao za argentinski Arsenal de Sarandi. U to vreme su išli u srednju školu, maštali da će Alehandro izgraditi fudbalsku karijeru i, tokom pauze između časova, sedeli na travi pored obale i užinali. Baš tada su jednom prilikom uslikani kako jedu upravo - sendviče.

Papu Gomez, Linda Raf
foto: Printscreen Instagram / linda.raff

Nezaboravan momenat je i Papu podelio sa svojim pratiocima na društvenim mrežama uz reči zahvalosti svojoj supruzi, koja mu je ogromna podrška i vetar u leđa od prvog dana - kada je mogao da priušti samo izlazak na obalu, sedenje u travi i sendviče od pršute. Jedan je od glavnih "krivaca" je što su njegovi snovi postali svarnost.

Aludirajući na njihov početak veze, Gomez je i nedavno objavio sliku na kojoj je Linda isto u crvenoj majici, ali sada okružena luksuzom u Kataru.

Nema sendviča s pršutom, ali nije ni toliko loše. Hvala ti što si me posetila, ljubavi moja – napisao je Papu na Instagramu.

I dok je Papu ostvarivao svoj dečački san, Linda je postala ugledni arhitekta. Zajedno su otvorili i restoran u Bergamu dok je fudbaler igrao za italijansku Atalantu.

– Moja supruga i ja smo vek maštali da ćemo u Bergamu otvoriti argentinski restoran, otkako smo stigli u Italiju. Ona je arhitektkinja, pa smo već imali sve spremno, nacrte, ljude – sa ponosom je reako fudbaler.

Ljubav, koja je krunisana brakom 2012. godine, ništa nije moglo da poremeti, pa čak ni nagle selidbe. Gomez stalno ističe da i neprijatne situacije pored Linde izgledaju sasvim drugačije.

– Preko noći je trebalo da se preselimo u Sevilju. Bez sjajne žene pored vas, to može da bude teško – kaže on.

Iako su skoro dve decenije zajedno, i dalje im je najdraži izlazak kada odu u prirodu i užinaju sendviče, samo što sada uživaju i sa svojom decom, koja nose zanimljiva imena - Milo, Konstantina i Bautista.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs