PRELEP!

LENA KOVAČEVIĆ KRIJE MUŽA OD JAVNOSTI VEĆ 11 GODINA: Konačno otkrila razlog tome, a radi se o NEODOLJIVO ZGODNOM FRAJERU

Muž Lene Kovačević važi sa velikog gospodina i vrlo uspešnog biznismena. Pevačici je veliki vetar u leđa u svemu što radi, ali ne voli kamere.

Ljubav
17:12h Autor:
LENA KOVAČEVIĆ KRIJE MUŽA OD JAVNOSTI VEĆ 11 GODINA: Konačno otkrila razlog tome, a radi se o NEODOLJIVO ZGODNOM FRAJERU
Ko je zgodni muž Lene Kovačević?, Foto: Kurir/Dragan Kadić

Lena Kovačević, jedna od najcenjenijih pevačica kod nas, gde kod se pojavi pleni posebnom harizmom i osmehom. Iako potiče iz poznate porodice i dugo je na muzičkoj sceni, nikada do sada nije bila u centru skandala. Tako joj i godinama polazi za rukom da svoj privatan život sakrije od medija, te se retko može videti sa mužem na nekom događaju ili crvenom tepihu.

Lena Kovačević
foto: Irina Duplevskaja

Zato javnost neretko intrigira ko je on, kako izgleda i čime se bavim. Naime, Lena je već više od decenije u skladnom braku sa Veljkom Brčinom. Njen suprug je po zanimanju farmaceut i vrlo uspešan biznismen. Kruna njihove ljubavi su dva sina - Vuk i Teodor. Fotografima je pošlo za rukom da Veljka uslikaju, te su mnoge žene ocenile da se radi o vrlo zgodnom i privlačnom muškarcu.

Veljko Brčin
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Ćerka našeg slavnog dramskog pisca Dušana Kovačevića o poslovnim ciljevima, dostignućima i planovima vrlo rado priča, ali o porodičnim dešavanjima gotovo nikad. Jedna od retkih prilika je bila kada je pevačica oktrila zašto se nigde ne pojavljuje sa Veljkom na svečanostima, a glavni razlog je zato što on „ne voli medijsku pažnju i crvene tepihe“. Uz to je naglasla da su takvi i svi muškarci iz njene familije.

1 / 9 Foto: Kurir

- Moj otac, iako se bavi čime se bavi, nikad nije bio veliki ljubitelj crvenog tepiha, premijere, koktele. Imam rođenog brata. Mnogo ljudi ne zna da imam brata, a mnogo sam ponosna na njega i mnogo ga volim. Nikad ga ništa vezano za ovo čime se ja bavim nije zanimalo, tako da sam okružena muškarcima koji uopšte nisu, kao, ‘yeah, look at me!’. Da se slikaju i sve. Tako da kad sam srela supruga meni je to potpuno bilo prirodno. Nikad ga nisam ni forsirala. Ima mesta gde ja nastupam pa on dođe, ali on je nastavak te moje muške loze koja je skromna - objasnila je Lena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs