I DANA UŽIVAJU U LJUBAVI

ZAVOLELI SU SE KAO DECA, A ŽIVOTNE PRILIKE SU IH RASTAVILE: Ona je našla drugog, ali ih je tragičan događaj OPET SPOJIO

Prelepa ljubavna priča Lioenla Mesija i Antonele Rokuzo vraća veru u prava i iskrena osećanja.

Ljubav
13:37h Autor:
ZAVOLELI SU SE KAO DECA, A ŽIVOTNE PRILIKE SU IH RASTAVILE: Ona je našla drugog, ali ih je tragičan događaj OPET SPOJIO
Kako su se zavoleli Lionel Mesi i Antonela?, Foto: Fonet

Lionel Mesi je upisao i svoju zadivljujuću biografiju i 1000. utakmicu u karijeri, koju je začinio i jednim golom! To je upravo meč na Svetskom prventvu, kada je Argentine pobedila Australiju u osmini finala. Međutim, jedan od najboljih fudbalera na planeti često ističe da ne bi bio toliko uspešan da iza njega nije divna porodica na čelu sa prelepo suprugom Antonelom Rokuzom.

Njihova ljubavna priča je poput scenarija za neki romantičan film. Iako su godinama zajedno, njihovu idilu nije narušio nijedan skandal. Mesi i njegova supruga su se upoznali još kao deca preko njenog brata. A slavni fudbaler je mnogo godina kasnije priznao da je često družio i viđao sa njim, samo da bi mogao da bude i u društu Antonele.

Sa druge stane, i ova lepotica mu je pisala pisma, i celo njihovo druženje je bilo preslatko. Ali, nažalost, život ih je razdvojio kada se Mesijeva porodica preselila u Barcelonu zbog njegove fudbalske karijere.

- Zamislite da se sa svojom porodicom sa 13 godina preselite na novi kontinent i njihova budućnost zavisi od vas. Bilo je to komplikovano vreme. S jedne strane, bilo je spektakularno doći i igrati u Barceloni. S druge strane, bilo je teško ostaviti sve iza sebe: prijatelje, ostatak porodice, detinjstvo. Stigli smo u zemlju u kojoj nisam imao ništa. Počeo sam od nule - rekao je jednom prilikom Mesi.

I Antonela i Mesi su nastavili sa svojim životima. Lionel je postao jedan od dominantnih igrača na terenu, a Antonela se posvetila obrazovanju i postala je neodoljiva dama. Upisala je stomatologiju i uplovila u emotivnu vezu s drugim muškarcem.

No, sudbina je ua njih imala drugačiji plan. Ponovo ih je spojila, i to zbog tragičnog događaja. Naime, Antonelin najbolji prijatelj poginuo je 2005. godine. Zbog te nesreće pala je u depresiju i prestala je da ide na fakultet. Mesi je tada došao u Argentinu samo zbog nje, kako bi joj pružio podršku da se izvuče iz tako teškog psihičkog stanja.

1 / 11 Foto: EPA / David Fernandez

U međuvremenu je ona ostavila dečka, a između njih su se opet pojavile iskrice ljubavi, te mu je dala šansu. Dugo su krili svoj emotivni odnos, da bi konačno 2009. godine svima obelodanili da se vole. Jedno drugom su na glamuroznom venačnju izgovori sudbonosno "da" 2017. godine, a kruna njihove ljubavi su tri naslednika.

- Ostavila me, ali me barem nije ostavila zbog bilo koga, nego Mesija - ispričao je jednom njen bivši partner.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs