preljubnica

SPAVALA JE SA MUŽEVIM DRUGOM PA SE UDALA ZA NJEGA: Dobila je titulu najpoznatije PRELJUBNICE, a ubrzo ju je stigla KARMA

Najpoznatija preljubnica, Vanda Nara prevarila je fudbalera sa njegovim drugom, pa se posle udala za njega.

Ljubav
22:46h Autor:
SPAVALA JE SA MUŽEVIM DRUGOM PA SE UDALA ZA NJEGA: Dobila je titulu najpoznatije PRELJUBNICE, a ubrzo ju je stigla KARMA
Najpoznatija preljubnica prevarila fudbalera sa njegovim drugom, Foto: Printscreen Instagram/wanda_nara

Ljubavni trougao Maksi Lopez - Vanda Nara - Mauro Ikardi podigao je veliku prašinu u javnosti nakon što je odjeknula vest da je atraktivna Argentinka i majka troje dece nakon višegodišnjeg braka, prevarila supruga s njegovim prijateljem i kolegom i udala za njega.

Nakon svega što je uradila, ponela je titulu najozloglašenije ljubavnice na plneti, dok je i danas bije glas preljubnice. Dakle, Vanda je srušila svoj brak sa Lopezom, sa kojim ima troje dece i bacila oko na Maura.

"Dan pre nego što sam krenuo na prijateljsku turneju u Sjedinjene Države, dobio sam poruku od Vande. Bio sam iznenađen jer sam obično pričao s Maksijem, ne s njom. Pitala me je mogu li da joj kupim ajped u Americi jer još uvek nije mogao da se nabavi u Italiji. To me je podstaklo na razmišljanje. Je li Vanda zaista želela tablet ili je samo tražila izgovor da stupi u kontakt sa mnom? ", napisao je Mauro.

"Kada sam se vratio u MIlano, jedna od prvih stvari koje sam uradio jeste da se javim Vandi. Pošto sam morao da joj dam ajped, to je bio savršen izgovor. Mnogo smo se dopisivali, a u to vreme smo počeli da razgovaramo o nama mnogo slobodnije", dodao je.

Njih dvoje ljubav krunisali brakom, 2014. godine, a dobili su i dve ćerkice. Međutim, u njihovom braku nisu cvetale ruže, budući da su bezbroj puta raskidali i mirli se. Šuška se da joj se sve vratilo i da je karma stigla jer kako se priča, njen sadašnji muž je vara gde stigne.

Vanda Nara
Vanda Narafoto: Profimedia

"Još jedna porodica koju si uništio zbog kur*e", javno mu je jednom prilikom poručila.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Vanda Nara