prezgodna!

ŠAĆIRI IMA DEVOJKU KOJA JE POREKLOM IZ SRBIJE: Obožava da se slika golišava, a nikome nije jasno kako ju je SMUVAO

Devojka Đerdana Šaćirija je prava lepotica koja mami uzdahe jačem polu. Već više od deceniju uspešno gradi muzičku karijeru.

Celebrities
15:22h Autor:
ŠAĆIRI IMA DEVOJKU KOJA JE POREKLOM IZ SRBIJE: Obožava da se slika golišava, a nikome nije jasno kako ju je SMUVAO
Ko je Šaćirijeva devojka koja potiče iz Srbije?, Foto: Foto Olimpik/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

U Kataru su sinoć bile uzavrele strasti na terenu. I Švajcarcima i našim orlovima je to bio odlučujući meč sa prolazak u sledeću vazu takmičenja na Svetstkom prvenstvu u fudbalu. Međutim, iako smo izgubili, dostojanstveno smo se borili, što za protivnike baš i ne možemo da kažemo.

Naime, Đerdana Šaćiri, fudbaer reprezentacije Švajcarske nekoliko puta je provocirao naše igrače na terenu, posebno u momentu kafa je postigao gol u prvim minutama. Sa druge strane, tamošnji mediji ne prestaju da bruje o njegovoj ljubavnoj vezi sa poznatom pevačicom koja je srpskog porekla!

Nekadašnjeg fudbaler Liverpula, nedavno je uplovio u romansu sa pevačicom Duratom Dorom, čije je pravo ime Durata Murturi. Ima 30 godina, a na muzičku scenu je zakoračila kao veoma mlada, te je na njoj sada već više od deceniju.

Ova umetnica je, kao i Đerdan poreklom sa Kosova i Metohije, ali je rođena u Nemačkoj gde je i odrastala. Krasi je neverovatna lepota, a prepoznatljiva je po provokativnim fotografijama koje kači na svoje društvene mreže, gde je prati preko pola miliona ljudi.

Osim toga, odševljava dame širom sveta svojim besprekornim modnim kombinacijama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs