PRAVE DAME!

NAJATRAKTIVNIJE DAME SA KOJIH NIKO NIJE MOGAO DA SKINE POGLED U KATARU: Navijaju jače od muškaraca, a OČARAVAJU LEPOTOM

Navijanje žena u Kataru na Svetskom prvenstvu u fudbalu je posebna priča. One zaista ostavljaju srce na terenu.

Galerije
20:28h Autor:
1 / 16 Foto: Prodimedia

Na Svetskom prvenstvu u Kataru, ako sudimo po slikama, dame navijaju sa puno emocija za svoje favorite, možda čak i žustrije od pripadnika jačeg pola. Kao i svako veče otkako je nadmetanje u omiljenom sportu na svetu počelo, tako je bilo i sinoć- kada su naši orlovi igrali portiv Brazila. Iako smo izgubili, podrška naših navijača, posebno navijačica, nije izostala.

Štaviše, mogli su se naći veoma zanimljivi autfiti, kao i poruke. Vijorile su se zastave, ogrtalo se njima, šminkalo u duhu fudbala, a boje zemalja učenica dominirale su na licama navijačica. I kako su utakmice tekle, tako je bilo i suza, a i radovanja. Do usijanja je došlo kada je Saudijska Arabija pobedila jednog od glavnih favorita - Argentinu.

Dame su pripremile posebne autifite, kao i makeup, te su se mogle videti i žene koje su skroz našminkale lice u bojama svog naconalnog tima, ali i one koje su blistale lepotom i izazovnim izgledom.

Mi vam donosimo najzanimljivije detalje sa terena do sada iz Katara, sigurni smo da ćete se nasmejati, ali i oduševiti lepotom nekih od navijačica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs