JEDAN OD NAJLPAĆENIJIH FUDBALERA MESEČNO ZARADI MILIONE: Mnogi se iznenade kada vide kako Mesi troši bogatstvo

Lionel Mesi jedan je od najlplaćenijih igrača na svetu, a za razliku od ostalih fudalera ne rasipa se bogatstvom.

Celebrities
18:32h Autor:
JEDAN OD NAJLPAĆENIJIH FUDBALERA MESEČNO ZARADI MILIONE: Mnogi se iznenade kada vide kako Mesi troši bogatstvo
Kako Mesi troši novac?, Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Lionel Mesi je na prvom poluvremenu finalne utakmice Svetskog prvenstva u fudbalu još jednom dokazao da je apsolutna zvezda Mundijala. Postigao je prvi gol za reprezentaciju Argentine i time ceo stadion digao na noge.

Mesi je jedan od najboljih fudbalera sveta trenutno, a sa velikim uspehom definitivno dolazi i veliki novac. Pored svega toga reklo bi se da je Mesi ostao prilično skorman i da se javno ne rasipa bogatstvom koje poseduje, za razliku od nekih njegovih kolega.

Mesi je pored velikog novca ostao skroman i ne rasipa se bogatstvom
Mesi je pored velikog novca ostao skroman i ne rasipa se bogatstvom foto: Profimedia

Strani mediji pisali su da zarađuje 7 miliona evra mesečno, ali kada uđete na njegov Instagram nalog nećete videti raskoš i luskuz.

Iako mediji prenose da fudbaler vozi automobil vredan 240.000 dolara, na društvenim mrežama ne možete viditi da je Mesi drugi po redu najplaćeniji fudbaler na svetu.

Za razliku od njegovog rivala Kristijana Ronalda koji voli da se slika pored luksuznih automobila i pokazuje raskoš na Instagramu, Mesi najčešće objavljuje fotografije sa porodicom.

Živi u vili koja se nalazi u Kasteljdefelsu, u brdima iznad španskog grada Barselone, sa suprugom Antonelom i njihovo troje dece.

Sudeći po fotografijama i video snimcima sa Instagrama, u kući fudbalera sve je posvećeno deci i igri.

Možda Mesi vešto skriva luksuz u svom domu, ali na Instagramu on živi kao prosečan čovek koji uživa u toplini porodičnog doma.

Još uvek je vlasnik kuće u Argentini u kojoj se rodio i odrastao, a iako tamo više niko ne živi Mesi plaća za njeno održavanje.

Mesi u proseku godišnje zarađuje 111 miliona dolara. Dodatnih 27 miliona dolara zaradi preko sponzorstava. S Adidasom je potpisao doživotni ugovor. Ima ugovore i s kompanijama Gatorade, Mastercard i Pepsi, između ostalog.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs