MESEČNO IZNAJMLJUJE POLOVINU SVOG KREVETA: "Savršen način da uštedite novac i ne budete usamljeni a pritom i zaradite"

Žena osmislila inovativan način dodatne zarade i kaže da je ovo posao budućnosti!

Lifestyle
Autor:
MESEČNO IZNAJMLJUJE POLOVINU SVOG KREVETA: "Savršen način da uštedite novac i ne budete usamljeni a pritom i zaradite"
Žena koja mesečno iznajmljuje polovinu svog kreveta, Foto: printscreen/instagram/monique.jeremiah.australia

U skladu sa rastućim životnim troškovima mnogi ljudi postaju primorani da pronalaze nova kreativna rešenja u pogledu zarade. Monik Džeremaja (36) je jedna inovativna poslovna dama koja zarađuje finu svotu novca tako što iznajmljuje polovinu svog kreveta.

Stranci koji su u potrazi za jeftinim snom dovoljno je da se obrate Monik i dobiće penoćište. U svom intervjuu je objasnila svoj dodartni posao koji naziva i "vruća posteljina".

Monik je jednog dana došla na ovu genijalnu ideju vruće posteljine obzirom da u tom periodu nije bila u baš sjajnoj finansijskoj situaciji. Od tada su njeni prihodi značajno porasli.

Ova atraktivna mlada žena iznajmljuje polovinu svog kreveta za 631 dolar mesečno i kaže da to predstavlja „savršeno rešenje“ za one koji se osećaju usamljeno.

Iskoiristila je ovaj svoj dodatni prihod kako bi ponovo pokrenula karijeru i osnovala svoju kompaniju iz snova, Diversiti Models. Ona sada poseduje agenciju za modeling koja angažuje manekenke različitih tipova građe i zrelih godina.

Prva mušterija koja je platila pola njenog kreveta bio je neko poznat a to je brzo pokrenulo njen posao.

Kako kaže: „Biti preduzetnik je već samo po sebi usamljeno putovanje dok ste u procesu građenja kompanije, pa zašto spavati sam kada vam neko može praviti društvo dok zarađujete novac u snu?“

Tvrdi da bi ovakav način zarade mogla biti budućnost vlasnika nekretnina. Ona dodaje: „To je savršen način da se uštedi novac, živi jednostavno i da naravno ne budete sami."

„Topla posteljina je odlična za ljude koji mogu da se emotivno odvoje i spavaju pored druge osobe sa punim poštovanjem i bez vezivanja“, kaže Monik.

Ona objašnjava da je topla posteljina isto kao da živite u sobi sa dva kreveta. Glavna razlika je u tome što delite jedan dušek.

„To je isto kao da delite sobu sa dva kreveta, međutim, spavate u istom krevetu zajedno, tako da definitivno želite veliki krevet i puno prostora u sobi da bi se isplatilo“, dodala je ona.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs