U BRAKU JE S 5 ROĐAKA I IMA 24 DECE, A PONAŠANJEM ONI ŠOKIRAJU SVE: Tek da vidite kako izgleda njihov LJUBAVNI život

Bivši mormon zalaže se za poligamiju i tvrdi da svih pet žena – Poli, Robin, Rouzmari, Noni i Ronda – vidi kao svoje srodne duše.

Porodica
07:32h Autor:
U BRAKU JE S 5 ROĐAKA I IMA 24 DECE, A PONAŠANJEM ONI ŠOKIRAJU SVE: Tek da vidite kako izgleda njihov LJUBAVNI život
Kako čovek živi sa 5 žena u braku?, Foto: Printscreen Youtube/ Tlc Uk

Život Brejdija Vilijama (53) je sve samo ne običan! Naime, ovaj bivši biskup Mormonske crkve iz Jute živi sa, čak, pet žena i 24 dece! Njegov nesvakidašnji stil života privukao je medije, te je kroz dve sezone emisije "Mojih pet žena" prikazano kao zaista izgleda Brejdijeva svakodnevica. I da, sve izgleda neverovatno, ali je istinito!

Zastupa poligamiju i na svom primeru želi da pokaže sve prednosti takve porodice. Budući da ih ima puno, žive u dve kuće koje su jedna do druge.

Legalno je oženjen samo sa suprugom Paoli, ali tvrdi sa svih pet žena – Poli, Robin, Rouzmari, Noni i Ronda – vidi kao svoje srodne duše.

Čovek je glavni. Ali volim da mislim da smo evoluirali i da se još uvek razvijamo. Imao sam 29 godina kada sam prvi put stao na ludi kamen. Oženjen sam sa svojih pet žena, koje su sve rođaci. Odgajane su u mormonskoj veri i poučene su kako da budu "sestrinske žene"- rekao je Brejdi za ABC News.

Svaka od njih je vaspitana da bude poslušna i uvek dostupna svom suprugu. Osim što su vrlo disciplinovani u odnosu prema njemu, u obe kuće važi strog raspored.

Ali, kako ističe, porodica sada izbegava religiju i ne identifikuje se ni sa jednom verom.

„Mislim da su teškoće u višeporodičnom životu slične onima u monoporodičnom životu, samo su pojačane“, smatra.

Objašnjava i da su pogledi na finansije drugačiji.

- Mnoge poligamne porodice misle da je muškarac zadužen za novac, a žene samo moraju da prihvate ono što on kaže. Mi kao porodica verujemo u egalitarnu poligamiju u kojoj žene imaju isto toliko prava da odlučuju o porodičnoj vladi kao i muškarci. Očigledno je da su finansije ogroman deo toga. Svačiji interesi moraju biti obezbeđeni - rekao je Brejdi.

1 / 5 Foto: Printscreen Facebook - Brady Williams

Kako izgleda njegov ljubavni život sa pet žena?

Brejdi određuje vreme koje će provesti u krevetu sa svakom od njih, a obično odlazi kod druge žene svaki dan u podne.

On ističe da takav tempo za njega nije naporan, i ponosno tvrdi da je “najsrećniji čovek na svetu”. Kako prenosi Mirror, žene su izjavile da među njima nema ljubomore.

Vilijamove žene insistiraju da nisu ljubomorne jedna na drugu i da žele da odgajaju svoju decu u progresivnoj poligamističkoj kući, gde svako dete može da odluči kakav život želi za sebe. A Brejdi i njegove saputnice uživaju i sa unučićima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs