NAS ČETVORO SMO U BRAKU JER JE ON ZAHTEVAN U KREVETU: Da bi zadovoljila pohotnog muža, dovela je i najdražu koleginicu

Iskustvo para koji je u brak doveo još dve žene mnogima je nezamislivo, a oni funkcionišu savršeno.

Zanimljivosti
19:39h Autor:
NAS ČETVORO SMO U BRAKU JER JE ON ZAHTEVAN U KREVETU: Da bi zadovoljila pohotnog muža, dovela je i najdražu koleginicu
Iskustvo para koji je u brak doveo još dve žene, Foto: Printscreen Instagram/the.davis.family_official.page

Iskustvo četvoro mladih koji žive svi zajedno i smenjuju se u krevetu, ne znajući ko je otac kojeg deteta mnoge je šokiralo, a takvih slučajeva nije malo. Poligamija je odavno na meti spekulacija i debata, a dok mnogi veruju da je ona isključivo vezana za islam, s druge strane se dešavaju situacije koje to demantuju.

Još jedan mladi bračni par poželeo je da u svoj brak unese razne egzebicije, a njih dvoje nisu krili kako njihov život sada izgleda. Naime, Nik je sa svojom prvom suprugom već 15 godina, a u međuvremenu su u brak doveli još dve žene. Njih tri su zaposlene, a on ne radi jer se 'kralj retko pomiče na šahovskoj tabli', pa tako i on

Amerikanke Ejpril, Dženifer i Daniel tri su žene koje dele jednog supruga, Nika Dejvisa (39), i takav im brak odlično funkcioniše. Svi žive zajedno u kući i spavaju zajendo u krevetu.

"Nik je zaista zahtevan, pogotovo u krevetu. Srećna sam što imam pomoć s njim" - otkrila je Ejpril (38), koja mu je prva supruga, prenosi The Sun.

Kako kaže, čak ni njegove seksualne potrebe nisu toliki problem, već i njegova osebujna ličnost. Nik ne radi, jer smatra da za tim nema potrebe.

"Kralj se retko pomra na šahovskoj tabli, a kraljica da" - smatra Nik.

Ejpril i Nik upoznali su se na fakultetu i zajedno su već 15 godina. Dženifer (25) je Ejpril upoznala na poslu, i uvela je u svoj brak pre pet godina.

"Dženifer je jako pametna i inteligentna, znala sam da će se odmah svideti Niku" - rekla je Ejpril, pa dodala da se Dženifer uz njih oseća nepobedivom.

Trio je u svoj dinamičan život uveo i Daniele (22) prošle godine, a celi proces zabeležili su u rijaliti TLC showu 'Seeking Sister Wife'.

Njihova mnogočlana porodica dobila je i pojačanje, a to je ćerka koju je rodila Dženifer, malena Vera. S njima živi i Ejprilin sin Vilijam, kojem Nik nije biološki otac.

Nik se trudi odvojiti vreme za druženje nasamo sa svakom suprugom.

"Nemamo tačan raspored za seks, radimo to kad ja želim ili kad one to žele" - ispričao je Nik, pa dodao da se uvek zabavljaju u dvoje.

"Želim da svi budemo srećni i zadovoljni" - rekao je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs