ŽIVEO JE SA 8 ŽENA, A ONDA SE BROJ PREPOLOVIO: Napoznatiji poligamista na svetu ne odustaje i sada se oženio po 5. put

Influenser i maneken Artur O Urso napoznatiji je poligamista na svetu, a sada je oženio petu ženu.

Lifestyle
17:45h Autor:
ŽIVEO JE SA 8 ŽENA, A ONDA SE BROJ PREPOLOVIO: Napoznatiji poligamista na svetu ne odustaje i sada se oženio po 5. put
Najpoznatiji poligamista oženio se petom ženom, Foto: Printscreen/instagram

Muškarac iz Brazila po imenu Artur O Urso postao je poznat još 2021. godine nakon što je otkrio da je u vezi sa devet žena i sve ih naziva svojim suprugama.

Ceremoniju venčanja priredio je u rodnom Brazilu, međutim ubrzo nakom toga jedna od žena je odustala od zajednice, a ubrzo su ga napustile još četiri žene.

Artur, koji tvrdi da zarađuje 56.000 funti mesečno zahvaljujući svom nalogu na OnlyFans-u, ubrzo se bacio u potragu za novom ženom koja će popuniti upražnjeno mesto.

"Imam san – moja želja je oduvek bila da imam 10 žena. Imam samo jednu ćerku, ali želim da imam dete sa svakom od svojih žena. Ljubav koju osećam prema svakoj od njih je ista. Mislim da bi bilo nepravedno imati decu samo s jednom ili dve njih".

Kako stvari stoje pošlo mu je za rukom da pronađe još jednu, a njegova peta supruga, 51-godišnja Olinda Maria, nedavno se priključila ovoj poligamnoj zajednici.

"Ni na koji način nisam ljubomorna. Ja sam odlična supruga, partner i prijatelj. Očekujem da će biti jako intenzivno, učiniću sve što je moguće da se pobrinem za moju ljubav, Artura", izjavila je Olinda povodom venčanja.

On je zvanično u braku s Luanom Kazaki koja je i dala odobrenje za njegovu novu suprugu. Prema fotografijama na njegovim društvenim mrežama, društvo voli da se opušta u svojoj vili uz velike količine pice i sladoleda.

Artur se oženio 5. put
Artur se oženio 5. put foto: am Press/CO Press Office / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Iako su na fotografijama svi nasmejani, postavlja se pitanje da li su njegove žene ljubomorne jedna na drugu kada se "ugase svetla".

Srećne su što mi je i cilj, a među njima nema ljubomore jer se trudim da se svakoj posvetim podjednako. Naš se*sualni život je zaista zabavan i prijatan, i u početku sam pokušavao da imam se*s po dogovoru. Međutim praćenje rasporeda je izazvalo mnogo problema, jer sam se ja osećao kao na pokretnoj traci, ali sada smo uspeli da se uskladimo i sve je u redu", rekao je Artur.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs