SVINGERI SU VEĆ 10 GODINA, BRAK IM JE FANTASTIČAN, A ONA JE ODREDILA PRAVILA: "Muž me gleda dok imam se*s sa drugima"

Bračni par godinama posećuje svingerske žurke, ali isključivo uz stoga pravila koja moraju da se poštuju.

Ljubav
14:29h Autor:
SVINGERI SU VEĆ 10 GODINA, BRAK IM JE FANTASTIČAN, A ONA JE ODREDILA PRAVILA: "Muž me gleda dok imam se*s sa drugima"
Bračni par već 10 godina ide na svingerske žurke, Foto: Printscreen/instagram

Već smo pisali o Hrvatici i njenom iskustvu na svigerskim žurkama, a sada vam donosimo priču para iz Engleske.

Bračni par svoj brak održavaju "živim" tako što zajedno posećuju svingerkse žurke. Jedno drugom dopuštaju odnose s drugim ljudima i zamenu partnera s drugim parovima.

U braku su već više od deceniju, a Vistawife, kako se ova svingerka predstavlja na društvenim mrežama, otkrila je tajne svog nesvakidašnjeg stila života.

Vistawife sa svojim suprugom uživa u svingerskim žurkama
Vistawife sa svojim suprugom uživa u svingerskim žurkama foto: Printscreen/instagram

Kako je ispričala na ideju da postanu svingeri su došli nakon iskrenog razgovora, a ikao su zajedno od tinejdžerskih dana, tek posle pet godina braka su pustili nove osobe u spavaću sobu.

"Vezu smo započeli prilično mladi“, rekla je VistaWife, koja svoje pravo ime skriva u tajnosti. Kada su rešili da osveže svoj intimni život bili su iznenađeni koliko veliki broj ljudi u Engleskoj je zapravo zainteresovan za to.

Kako je dalje otkrila zajedno su počeli da pretražuju sajtove za odrasle kako bi otkrili šta je to što ih zapravo uzbuđuje, a onda su shvatili da im je za užitak potreban još neko.

Ubrzo su počeli da se sastaju sa drugim parovima, a u početku su imali se*s isključivo u istim prostorijama, ali kasnije su počeli i da se odvajaju.

U jednom trenutku smo upoznali još jedan par i zamenili smo se u odvojenim sobama“, rekla je ona, pa dodala:

A onda smo se ponovo sreli i objasnili jedni drugima šta se dogodilo. O moj Bože, to je bilo neverovatno“.

Kako dalje navodi komunikacija je jako bitna kod parova koji se odluče na svingerski život. Bez čvrstih temelja, veza će se teško održati.

Njih dvoje rado izlaze na sastanke sa drugim ljudima
Njih dvoje rado izlaze na sastanke sa drugim ljudima foto: Printscreen/instagram

„Ako ne možete da razgovarate sa svojim partnerom o se*su i svojim željama i fantazijama, to neće uspeti, jer oboje morate da budete 100 odsto u tome“, kaže ovaj par.

Njih dvoje su takođe odlazili na solo sastanke, ali par je uspostavio osnovna pravila kojih se oboje striktno pridržavaju. Recimo, apsolutno je dopustivo da se imaju se*s sa drugom osobom, ali ne i da razvijaju emocije prema njima.

Tak on, na primer voli da bude uključen u avanture svoje žene putem kamere.

Pravilo od mog muža je da ako ‘igram’ sama, uvek se snimam. Uvek ima slika i videa jer on to voli. Tako se oseća kao da deli iskustvo sa mnom“, rekla je ona.

Ne volim intimnost i takve stvari. Ne želim emocije. Zato sam postavila pravilo da ako moj muž igra sam, mogu samo da popiju piće i onda odu u hotelsku sobu, ali on ne ostaje preko noći“, objasnila je.

Poštovanje ovih pravila znači da nema ljutnje ili povređenih osećanja.

„Uopšte nemamo problema sa ljubomorom. Bila bih ljubomorna kad bi odveo neku na sastanak. Kad bi s njom imao večeru. Kad bi rezervisao hotelsku sobu i proveo noć i imao romantičan vikend, to bi me učinilo ljubomornom. Dakle, to je nešto što mi ne radimo“, zaključila je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs