NEVEROVATNO!

POZNATI MANEKEN IMA 8 ŽENA, A ZA SVOJ HAREM GRADI LUKSUZNU VILU: Komšije ogorčene, slušaju stenjanje po ceo dan i noć

Maneken se svakoj od njih jednako posvećuje!

Ljubav i zavođenje
19:05h Autor:
POZNATI MANEKEN IMA 8 ŽENA, A ZA SVOJ HAREM GRADI LUKSUZNU VILU: Komšije ogorčene, slušaju stenjanje po ceo dan i noć
Foto: Printscreen Instagram / arthurourso

Maneken i influenser Artu Urso bori se svim snagama protiv monogamije i zalaže se za seksualne slobode. Svet je ostao u šoku kada je obelodanio da se venčao sa devet žena na jednoj ceremoniji! A priča o njegovom raskalašnom životu se našla na svim naslovnim stranama časopisa!

Dodatno je ljude ostavio bez teksta sa objašnjenjem da je morao da napravi raspored, kako bi mogao sa svakom od njih da provede dovoljno vremena na samoj ceremoniji, jer je želeo da sve ide "svojim tokom". U međuvremenu ga je jedna od žena i napustila.

Naglašava da mu je sad najveći cilj da svakoj supruzi izgradi svoj kutak.

- Sve zahtevaju pažnju, nežnost i intimne odnose kao deo svakodnevice, a ja ne mogu učiniti više za jednu nego za druge - rekao je.

Artur dodaje i da računi koje njegove ljubavnice gomilaju mogu da budu ogromni, ali ističe da je spreman da podnese troškove svog mnogobrojnog domaćisntva. Maneken živi luksuznim životom sa suprugama i upušta se u misiju stvaranja slobodnog prostora za ljubav.

Započeo je izgradnju životnog prostora za sebe i svoje supruge, inspirisan Plejbojevom vilom. Sada želi da stavi svoj pečat na imanje u Kaliforniji nazivajući ga 'kućom slobodne ljubavi'.

Sa druge strane, meštani uopšte nisu oduševljeni ovom idejom, jer ne žele da budu na udaru medija. Zbog ovog negodovanja maneken se suočio i sa nizom neprijatnih siuacija.

Naime, maneken je ispričao kako je zid velelepnog imanja "vandalizovan i ispisan demonskom porukom", koja mu jasno poručuje da ode sa svojim ženama na drugo mesto.

- Demonska porodica, odlazite, stenjite u paklu dan i noć, niste dobrodošli - pisalo je na zidu.

Ali, ni ovaj influenser nije ostao dužan. Obrušio se na kritičare, stavljajući im do znanja da želi mir i da ne radi ništa loše.

- Utvrdiću ko je to učinio i preduzeti odgovarajuće korake. Ne činim ništa loše gradeći dom za sebe i svoje žene. Samo želimo da živimo u miru - zaključio je Urso.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs