pogledajte ko se sve slikao!

OD GOLIŠAVIH SLIKA POZNATIH SRPKINJA U "PLEJBOJU" STAJE SRCE: Afera sa pevačicom oduzela čuvenoj novini licencu kod nas

Poznate Srpkinje koje su se slikale za "Plejboj" mamile su uzdahe mnogim muškarcima! I danas izgledaju prelepo.

Vip priča
17:09h Autor:
OD GOLIŠAVIH SLIKA POZNATIH SRPKINJA U "PLEJBOJU" STAJE SRCE: Afera sa pevačicom oduzela čuvenoj novini licencu kod nas
Foto: Profimedia

Iako su vam, verovatno, prva asocijacija na časopis "Plejboj" golišave fotografije popularnih dama širom sveta, poznate Srpkinje su pokazale da sve to može da izgleda provokativno, ali sa ukusom. Neke od njih su bile smelije, pa su se obnažile pred objektivom, dok pojedine nisu bile rade mnogo da otkivaju.

Među prvima naslovnicu čuvenog magazina krasila je Suzana Mančić, a svojim poziranjem je tada podigla veliku prašinu. Danima se u medijima pisalo o njenim fotografijama.

- Okolina me je osudila zato što sam bila na Plejboju, ali su mi prijatelji i članovi porodice rekli da je to jedan izuzetan editorijal. I nisam bila potpuno naga, bilo je tu cveća i cveća. Ne bih se više slikala za neki takav magazin. Ne smem da vam kažem koliko sam novca zaradila od tih fotki jer sam obavezna da taj podatak držim u tajnosti. Mogu samo da kažem da sam bila najviše plaćena u istoriji srpskog izdanja Plejboja - istakla je svojevremno Suzana.

I glumica Nataša Marković se nalazila na prvoj stranici "Plejboja". Rodom je iz Kurševca, a osttvarile je istaknute uloge u porjektima poput: Nebeska udica, Ringeraja, Sedam i po, serije Lisice, Ono kao ljubav, Komšie itd.

Jedna od najhrabrijih bila je glumica Katarina Žunić, koja se 2004. godine potpuno obnažila. Za naslovnicu je pozirala iz profila sa lukom i strelom, dok su joj leđa bila išarana tetovažom.

Marija Jakšić, glumicu koju pamtimo po seriji "Mješoviti brak", bila je vrlo kreativna. Naime, ona je odabrala zanimljivu lokaciju za fotografisanje. Snimci su nastali na Divčibarama, a Marija je na slikama jednostavno sasvim gola, podignutih ruku.

S druge strane, tu su i poznate Srpkinje koje su se skinule do gole kože, ali se to na fotografijama nije videlo.

Danijela Vranješ, glumica koja se koja se proslavila ulogom u filmu "Ona voli zvezdu" pozirala je na beloj posteljini bez ijedne krpice na sebi.

Goca Tržan se u kasnim tridesetima fotkala za popularni magazin – sasvim gola. Smatrala je da je to umetnost, nikako greh. Pozirala u sedećem položaju, tako da prikriva intimne delove.

„Meni nije za karijeru potrebno da se slikam gola, ne vidim svoju ambiciju, da je to bilo potrebno, radila bih mnogo ranije“, rekla je Goca.

Jedna od najbogatijih Srpkinja Jelena Bin Drai ispred objektiva bila je samo u crnim gaćicama i s rukom preko grudi.

Možda zbog njenih uloga, možda jednostavno zbog utiska koji odaje, tek Milica Milša je mnoge iznenadila kada se skinula za poznati časopis. Uz naslov Seks bomba, ona je pozirala na posteljini, a rukama je sakrila grudi.

I lepa voditeljka Milica Bursać pokazala je vitku liniju u seksi pozi na fiokaru, ali nije otkrila baš sve.

Na naslovnici bila je i Rada Radenović, poznato TV lice, s tim što je ona bila u prozirnoj majičici i vešu.

Lena Bogdanović, glumica nesvakidašnje lepote, čim su izašle njene provokativne fotografije, odmah je stavila do znanja da ona nije "zečica".

- Slikala sam se za stranice na kojima su poznate ličnosti i tome sam pristupila kao da radim jednu od svojih uloga. Svaka fotografija ima svoju priču. Odeću u kojoj sam se slikala sve vreme sam doživljavala kao pozorišni kostim. Pokušali smo da napravimo omaž poznatim filmskim divama koje su se slikale za Plejboj, tako će mnogi verovatno prepoznati scene iz nekih velikih filmova. Dopala mi se ideja, i ovo sam doživela kao jedan glumački zadatak - naglasila je lepa Lena.

Pevačica Seka Aleksić je imala ideju da publici tek zagolica maštu. Ona je pozirala sa jednom velikom figurom note iza koje je ostalo sve što ona nije želela da pokaže.

Menekenka Sofija Milošević je prva Srpkinja u američkom izdanju "Plejboja".

- Pre svega, ako već niste upoznati sa Sofijom Milo, onda ste mnogo toga propustili. Ova zavodljiva plavuša osvaja bez obzira na to šta ima na sebi, bilo da su muške bokserice koje je pozajmila ili teksas jakna - naveli su urednici Plejboja.

Goga Sekulić "ugasila" čuveni časopis u Srbiji

Saandal sa ovom pevačicom je skupo koštao "Plejboj".

Naime, na jednojnaslovnici osvanula je Goga Sekulić uz opis – gola i opasna. Međutim, ispotavilo se da to nije bila ona. Kako je pretrpela veliki stres, jer nije mogla svojim najbližima da objasni da je to samo neka devojka koja liči na nju, pokrenula je tužbu. Dobila je spor i najveću odštetu i istoriji do tada! Ali, nakon toga, "Plejboj" je ubrzo izgubio licencu u Srbiji.

A za prvo srpsko izanje "Plejboja" slikala se, verovali ili ne, autorka i urednica Olivera Kovačević - dama koja je poznata po tome da nema dlake na jeziku. Međutim, ona nije pozirala gola, već u srebrnoj haljinici.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs