bila kao hipnotisana!

SLIKE CECE ZA "PLEJBOJ" KOJE OSTAVLJAJU BEZ DAHA: U intervjuu otrkila kako je prvi put ugledala Arkana! (FOTO)

I danas se prepričavaju detalji!

Vip priča
21:26h Autor:
SLIKE CECE ZA "PLEJBOJ" KOJE OSTAVLJAJU BEZ DAHA: U intervjuu otrkila kako je prvi put ugledala Arkana! (FOTO)
Foto: Printscreen Youtube / RTS Najlepše narodne pesme - Zvanični kanal

Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović 2005. godine se slikala se za muški magazin "Playboy", pozirajući ispred objektiva njenog prijatelja fotografa Dejana Milićevića. Tada je jači pol ostao bez daha.

O intervjuu za "Plejboj" se pričalo nedeljama, a tada je otkrila kako je prvi put ugledala njenog supruga Željka i šta je prvo pomislila.

- Čoveka svog života sam prvi put ugledala u Plejboju. Bila sam u Nemačkoj. Zaustavila sam se na benzinskoj pumpi da kupim da kupim novine. Preturala sam po stranim luksuznim časopisima i ugledala "Plejboj". Iako ne znam nemački, uzela sam da ga prelistam. Tako sam naletela na intervju sa Željkom Ražnatovićem. Ništa nisam razumela o čemu je tu reč i šta piše, samo sam zurila u njegovu fotografiju, jer mi se strašno dopao. Delovao mi je kao moćan poslovni čovek. Pomislila sam "To je, dakle, taj Arkan!". Jedino o čemu sam tada razmišljala kako je takvom čoveku biti žena - rekla je Ceca za "Plejboj".

Istakla je da je stajala pored dečka koji je primetio da je kao hipnotisana. Tada se okrenula ka njemu i rekla mu:

- Pogledaj to fascinantno stvorenje, kako bih volela da sam žena takvog muškarčine.

Poziranje u stilu svetske zvezde

Ceca je pozirala odevana u crni brushalter koji je prekrila kajlama, bundicom i kačketom. U prvi plan su dospele njene savršene obline i izvajano telo kojim je oduševila muški deo populacije. Iako se nije skinula do gole kože, kako to obično biva kada je u pitanju ovaj časopis, fotografije su bile podjednako provokativne.

Njena ćerka Anastasija nedavno je u intervjuu za "Alo" rekla da bi i ona uradila isto kao njena majka. Ali, naglašava da bi uslovi bio da ne bude potpuno naga.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs