Lepe vesti

BRITNI SPIRS (40) JE TRUDNA: Evo zašto se ovoj vesti ne raduju oni koji pevačicu dobro poznaju! (FOTO)

Britni Spirs je otkrila da čeka treće dete

Vip priča
Autor:
BRITNI SPIRS (40) JE TRUDNA: Evo zašto se ovoj vesti ne raduju oni koji pevačicu dobro poznaju! (FOTO)
Foto: Profimedia

Britni Spirs (40) je objavila da je trdna i to na društvenim mrežama, ovim rečim:

"Dakle, uradila sam test na trudnoću i .... uhhhh, pa.... imaću bebu."

Ali Britni je nastavila u sasvim zbunjujućem tonu rekavši da je "malo trudna od hrane" te da je uradila test nakon što je primetila da se malo ugojila tokom odmora.

Njenom vereniku Semu Asgariju to će biti prvo dete, dok Britni iz prethodnog braka sa Kevinom Federlajnom ima dva sina Šona Prestona (16) i Džejdena Džejmsa (15).

Sem Asgari je takođe potvrdio lepe vesti: "Brak i deca su prirodni deo snažne veze ispunjene ljubavlju i poštovanjem. Očinstvo je nešto čemu sam se uvek radovao i što ne shvatam olako. To je najvažniji posao koji ću ikada imati."

Međutim, svi koji poznaju Britni zabrinuti su zbog novonastale situacije zbog toga jer znaju da je pevačica patila od postporođajne depresije nakon prva dva porođaja. Imajući u vidu šta je sve preživela, smatraju da joj je to najmanje potrebno sada.

O mentalnom stanju pevačice priča se već neko vreme. Obožavatelji strahuju za njeno zdravlje s obzirom da se već neko vreme čudno ponaša, kao na primer prošle nedelje kada se gola kupala sa svojom pomoćnicom i to podelila na društvene mreže.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs