18+

OTKRILA DA JE IZGUBILA BEBU, PA POSLE NEKOLIKO DANA ŠOKIRALA: Fanovi zabrinuti za BRITNI SPIRS! (FOTO)

Britni Spirs objavila je na Instagramu fotografije na kojima pozira gola, samo nekoliko dana nakon što je izgubila nerođeno dete.

Vip priča
Autor:
OTKRILA DA JE IZGUBILA BEBU, PA POSLE NEKOLIKO DANA ŠOKIRALA: Fanovi zabrinuti za BRITNI SPIRS! (FOTO)
Britni Spirs, Foto: Profimedia

Nakon tužnih vesti da je izgubila nerođeno dete, Britni Spirs je ponovo šokirala i zabrinula svoje brojne obožavatelje i to najnovijim fotografijama koje je objavila na svom profilu na Instagramu.

Naime, 43-godišnja pevačica podilila je s gotovo 42 miliona pratioca fotografiju na kojoj pozira u potpunosti gola, bez ijednog komada odeće na sebi, dok je strateška mesta sakrila emotikon ružičastog srca, a grudi prekrila rukama.

"Što je previše, previše je", "Evo nje opet", "Mislim da je vreme da prestaneš", "Emotikoni su ti nova odeća", "Devojko, ljudi nisu mislili na ovo kada su mislili da da treba da budeš slobodna", "Britni, molim te, nemoj", "Jesi li dobro", "Neko bi trebalo da potraži stručnu pomoć", "Šta to izvodiš", "Ovo je baš tužno", poručili su joj u komentarima.

Britni je pre samo nekoliko dana objavila putem društvenih mreža da su ona i njen verenik Sem Asgari izgubili nerođeno dete.

"S najdubljom tugom moramo da objavimo da smo izgubili naše čudo od deteta ranoj u trudnoći. Ovo je užasno vreme za svakog roditelja. Možda smo trebali da pričekamo s objavom trudnoće, ali bili smo preuzbuđeni i hjeli smo da podelimo lepe vesti. Ljubav koju osećamo jedno prema drugom je naša snaga. Nastavićemo da pokušavamo da proširimo našu porodicu. Zahvalni smo za svu vašu podršku. Ljubazno vas molimo za privatnost u ovim teškim vremenima", napisali su u objavi koju su podelili na svojim Instagramima.

Podsetimo, pevačica je početkom aprila na Instagramu objavila da s 12 godina mlađim Semom čeka prvo dete, a tada je objasnila i kako je kupila test za trudnoću nakon što se naglo ugojila.

Semu bi ovo bilo prvo dete, a Britni iz braka s Kevinom Federlajnom već ima ima sinove Šona Prestona (16) i Džejdena Džejmsa (15).

Britni je od kraja prošle godine opet slobodna žena, nakon što je otac Džejmi 13 godina upravljao njenom imovinom, ali i životom, a među ostalim je kontrolisao i njene metode kontracepcije, pa pevačica nije mogla da ostane trudna, iako često je izražavala želju za tim.

Sudija Brenda Peni iz Los Anđelesa okončala mu je starateljstvo početkom decembra 2021., na radost njenih brojnih obožavatelja koji su u poslednjih godinu dana pokrenuli pokret #FreeBritney, podstaknuti mučnim dokumentarnim filmom o njenom životu.

"Framing Britney Spears" izašao je početkom godine, a u njemu su otkriveni brojni do tada nepoznati detalji iz njenog privatnog života

Pevačica iza sebe ima dva propala braka. Za prijatelja iz detinjstva Džejsona Aleksandera udala se 2004. godine u Las Vegasu, a brak im je trajao samo 55 sati. Iste godine stala je pred oltar i s ocem svojih sinova, plesačem Kevinom Federlajnom, a razveli su se 2006.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs