SAZNAJTE VIŠE

IZGUBILA BEBU, ODRASLI SINOVI VEĆ ODAVNO NE ŽIVE SA NJOM: Kako je BRITNI SPIRS izgubila svoju decu? (FOTO)

Nekadašnja pop zvezda Britni Spirs i njen verenik Sem Asghari pre dva dana su na Instagramu objavili tužnu vest da je Britni imala spontani pobačaj i izgubila bebu.

Vip roditelji
Autor:
IZGUBILA BEBU, ODRASLI SINOVI VEĆ ODAVNO NE ŽIVE SA NJOM: Kako je BRITNI SPIRS izgubila svoju decu? (FOTO)
Foto: Profimedia

Ova tragična vist došla je samo nekoliko ndelja nakon što je uzbuđena Britniobjavila svetu da sa svojim partnerom očekuje bebu o kojoj je dugo maštala.

"S najvećom tugom javljamo da smo izgubili našu čudesnu bebu u ranoj trudnoći. To je tragedija za svakog roditelja. Možda smo mogli da pričekamo još malo pre objave trudnoće, ali bili smo previše uzbuđeni i podelili smo tu vest. Naša ljubav je naša snaga. Nastavićemo da pokušavamo da proširimo našu prekrasnu porodicu. Zahvalni smo na vašoj podršci. Molimo za privatnost u ovim teškim trenucima" napisala je pevačica. Njena trudnoća došla je šest meseci nakon što je sudija prekinuo 13-godišnje starateljstvo nad njom u decembru 2021. Njen otac, Džejmi Spirs , je 13 godina kontrolisao ne samo njen poslovni i privatni život, već i njene metode kontracepcije. Na sudu je pevačica rekla kako joj je protivno njenoj volji ugrađena spirala kako ne bi mogla da zatrudni te kako želi da je izvadi jer želi sa svojim partnerom da ima dete. Nakon prekida starateljstva Britni je često na Instagramu izražavala želju za još jednim detetom. Britni Spirs već ima dva sina koji ne žive s njom. Zašto?

Iz braka s plesačem Kevinom Federlajnom, Britni ima dva sina - Šona Prestona (16) i Džejdena Džejmsa (15). Kada je razvod Britni i Kevina okončan 2007. godine, par je u početku postigao dogovor da dele 50/50 starateljstvo nad decom. Međutim, u oktobru 2007., sud je odlučio da Federlajn dobije puno starateljstvo zbog njene "uobičajene, česte i kontinuirane upotrebe supstanci i alkohola" u to vreme, prema sudiji.

Kevin je neko vreme imao puno starateljstvo čemu se Britni protivila i za vreme staratrelljstva njenog oca pa joj je ponovo vraćeno podeljeno starateljstvo, međutim nakon svađe starijeg sina i njegovog dede Džejmija Spirsa(koji je imao starateljstvo nad Britni), Džejmi je dobio zabranu kontakta sa unukom, a Britni su prava smanjena na 30 posto.

Kevin je tada govorio kako je spreman da nakon što Britni izađe iz svega toga opet deli starateljstvo podjednako. Međutim, čini se kako uprkos kraju cele drame sa ocem, dečaci koji su sada u pubertetu i koji su većinu života živeli s ocem nemaju želju da žive sa svojom majkom sa kojom su navodno, u dobrim odnosima.

Prema TMZ-u, njenu sinovi ne traže više ili manje vremena s majkom.

"Trenutni dogovor u kojem Britni može da viđa decu kada ona i oni to žele je ono što sada funkcioniše za porodicu."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs