USPEŠNO GRADI GLUMAČKU KARIJERU

ĆERKA MAJKLA DŽEKSONA IZRASLA U PRAVU LEPOTICU: U 30. godini će dobiti ovo od oca, a njegove reči NIKADA ne zaboravlja!

Smrt oca joj je rana, koja nikada neće skroz zarasti...

Vip roditelji
Autor:
ĆERKA MAJKLA DŽEKSONA IZRASLA U PRAVU LEPOTICU: U 30. godini će dobiti ovo od oca, a njegove reči NIKADA ne zaboravlja!
Foto: Profimedia

Paris Džekson, ćerka čuvenog pevača Majkla Džeksona, odrasla je u pravu lepoticu. Ona je kroz život prošla kroz veoma turbulentan period, ali je odolela mnogim izazovima i sada gradi uspešnu muzičku karijeru.

Paris je rođena 1998. godine, a još od tada je u centru pažnje svetske javnosti zbog očeve slave. Bez oca je ostala kada je imala samo 11 godina, a majku Debi Rou je upoznala tek sa 13 i tvrdi da danas imaju kvalitetan odnos.

Od smrti oca njen život se potpuno promenio. Više puta je govorila o njihovom odnosu. On joj je dao jedan savet koji Paris i do danas veoma dobro pamti:

- Nikada ne zaboravi! Ako umrem sutra, uvek se sećaj šta sam ti sve rekao - s tugom je prepričavala Paris.

Ističe da je dobro zapamtila taj njegov savet, a mnogo joj je pričao o svetu glume i muzike.

- Zajedno bismo vežbali, imali smo malo improvizovano snimanje. Rekao bi mi, u ovoj sceni ćeš da plačeš, i ja bih to učinila. Želeo je da me uvede i u svet muzike i glume - prisećala se ona.

Paris se više puta pojavljivala u kampanji Kelvina Klajna, koji je bio odskočna daska za njeno dalje bavljenje glumom. Ona je odrasla u prelepu mladu ženu koja ima dovoljno novca da ne radi ništa, ali je to nije sprečilo da poželi da gradi svoju karijeru.

Njena imovina procenjuje se na više od 100 miliona dolara, a kad bude napunila 30 godina, naslediće trećinu Džeksonovog bogatstva, a kako bude starija, dobijaće sve više novca.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs