SAZNAJTE VIŠE

SIJENA MILER PROGOVORILA O JAVNOM PONIŽENJU: Znala sam da ne mogu da mu verujem! (FOTO)

Promovišući seriju ‘Anatomy of a Scandal‘ koju je snimila za Netfliks, Sijena Miler je dala veliki intervju za magazin Elle, a u njemu je iskreno govorila o mnogo čemu. Dotakla se čak i nekih najintimnijih odluka, ali i skandalozne veze s Džad Louom, koji ju je kao mladu devojku grubo prevario.

Vip priča
Autor:
SIJENA MILER PROGOVORILA O JAVNOM PONIŽENJU: Znala sam da ne mogu da mu verujem! (FOTO)
Sijena Miler, Foto: Profimedia

Sijena Miler je zvezda je nove Netfliksove dramske serije Anatomy of a Scandal čija je premijera zakazana za 15. april. Plavokosa glumica tumači lik žene uglednog političara kojem se sudi zbog seksualnog zlostavljanja njegove pomoćnice.

U intervjuu za naslovnicu novog broja magazina Elle, Sijena je priznala kako joj je ova uloga bila i intimni izazov jer ju je vratila u jedan od najtežih perioda u njenom životu - kada ju je tadašnji dečko, glumac Džad Lou, javno ponizio prevarivši je s drugom ženom pred očima celog sveta.

"Ako neko zna kako se moj lik oseća dok celi svet raspravlja o događajima u njenoj spavaćoj sobi, onda sam to ja”, izjavila je Sijena Miler za Elle.

Glumica je i rekla kako je u Džada bila ludo zaljubljena, ali kako je tada još bila na početku karijere i nije znala da se nosi s njegovom preljubničkom prirodom.

''U to vreme je bilo mnogo magije u mom životu. Imala sam osećaj da sam katapultirana u neki paralelni svemir. Džad je bio njegov centar, zbog čega je njegova izdaja za mene bila bolnija”, otkrila je Sijena, dodavši da je jedina razlika između nje i njenog lika u seriji u načinu suočavanja s prevarom.

"Žena koju tumačim trudi se da shvati da njen muž možda nije muškarac za kojeg je mislila da jeste. Ja sam odmah znala da je Džad osoba kojoj ne mogu da verujem, iako sam na početku naše veze bila slepa od ljubavi”, ispričala je Sijena.

Britanska IT devojka do sada nikada nije tako iskreno govorila o svojoj turbulentnoj vezi s Džad Louom, s kojim je bila nekoliko godina u vezi kad je 2005. "uhvaćen” u zagrljaju druge žene. Podsetimo, Sijena ga je ostavila godinu dana kasnije, a razlog njenom ćutanju bio je i taj što ga očigledno nije mogla preboleti jer se s njim pomirila 2009. Ali, ni taj put nisu uspeli i na kraju su ipak odlučili da se raziđu.

Raspravljujući o novoj ulozi glumica je otkrila i svoju dobro čuvanu tajnu. Naime, kako je priznala, kratko nakon 40. rođendana koji je proslavila prošlog decembra, zamrzla je jajne ćelije jer želi da ima još jedno dete. Njena ćerka Marlou, koju je dobila u vezi s glumcem Tomom Sturidžom, danas je devetogodišnjakinja.

"Osećala sam pritisak vremena. Biološki sat mi otkucava, a ne bih želela da ostanem samo na jednom detetu. Možda se to nikada ne dogodi, ali želela sam da se osiguram. Vreme stvarno nije na strani žene ”, objasnila je svoju odluku glumica, koja je trenutno u vezi s 15 godina mlađim kolegom Oli Grinom.

Sijena Miler
foto: Profimedia

Jedan od njenih najiskrenijih intervjua do sada, Sijena Miler završila je konstatacijom da nikada nije bila srećnija.

"Sviđa mi se mir mog sadašnjeg života. Manje je anksioznosti i trčanja za nekim stvarima koje su nebitne. U međuvremenu sam spoznala prave vrednosti, a to su moja prijateljstva, moje dete i, na kraju, pokušaj da budem srećna. To mi je zaista dovoljno, svakako uz moj posao, zahvaljujući kojem mogu živeti intezivno i biti kreativna”, zaključila je Sijena.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs