SAZNAJTE VIŠE

ONA JE ZVEZDA TRENUTNO NAJPOPULARNIJE SERIJE U SRBIJI: Osvojila milione ljudi,a ZBOG NJEGA je počela da se bavi glumom!

Simon Ešli postala je jedna od najpopularnijih glumica nakon što je druga sezona serije "Bridgerton" doživela svoju premijeru

Vip priča
Autor:
ONA JE ZVEZDA TRENUTNO NAJPOPULARNIJE SERIJE U SRBIJI: Osvojila milione ljudi,a ZBOG NJEGA je počela da se bavi glumom!
Simon Ešli, Foto: Profimedia

Popularna serija "Bridgerton", čija je druga sezona odnedavno dostupna na na Netflxu, izbacila je u prvi plan novu zvezdu. Pored novih likova veliku pažnju privukla je Simon Ešli (27), koja igra Kejt Šarmu, Indijku koja će se naći u velikoj i uzbudljivoj ljubavnoj priči s vikontom Entonijem Bridžertonom.

Nakon premijere druge sezone koja je trenutno najpopularnija u Srbiji, Ešli je za samo 24 sata postala toliko popularna, da se na društvenim mrežamama samo priča o njoj. Milioni ljudi samo zbog nje gledaju 8 epizoda u komadu.

Ešli je svoju karijeru započela 2016. godine, a prvu veću ulogu imala u Netflixovoj seriji "Sex Education", u kojoj je dobila ulogu Olivije Hanan.

Pre nego što je počela da se bavi glumom, Simon je uživala u lekcijama pevanja i sviranja klavira, ali, za razliku od njenih roditelja, nije pošla tim stopama. Nakon uloge u seriji "Sex Education", usledio je još jedan veliki projekat - "Bridgerton".

Ešli je jednom prilikom za strane medije otkrila da je glumom počela da se bavi nakon što je odgledala sve filmove Kventina Tarantina.

Tokom studija radila je na projektima koji su je inspirisali da se isproba pred kamerom. Sreću je okušala jednoj od najprestižnijih škola glume u Londonu, koju je pohađala čuvena Kejt Vinslet.

Veštine i znanje koje je tamo stekla otvorili su joj put ka prvim snimanjima – serijama "Woolblood" i "Broadchurch", koje iako nedovoljno popularne na našim prostorima važe za kvalitetne naslove u Velikoj Britaniji.

Serija "Bridgerton" svakako ju je vinula u zvezde, a Ešli je otkrila kako je nakon višečasovnog nošenja korseta, jedva čekala da skine korset. Preko noći je imala osećaj da je postala deo jednog drugog perioda u kome sebe nikada nije mogla da zamisli.

Netflix je još prošle godine najavio da će se snimati treća i četvrta sezona, a da li ćemo lepu Simon gledati u nastavcima, za sada nije poznato.

Vest je potvrdila i sama Ledi Visltaun, koja je napisala: "Izgleda da imamo prilično posebnu najavu. Bridgerton će dobiti i treću i četvrtu sezonu. Autor će morati da kupi još mastila..."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs