džud lou

SED, ZARASTAO I ZBORAN: Šta mu bi da se ovako zapusti?! (FOTO)

Džud Lou nekada je važio za glavnog frajera u Holivudu čijim plavim očima i isklesanom torzu nisu mogle da odole mnoge njegove koleginice. Na pragu pedesete ovaj rođeni Britanac daleko je od svoje ‘stare‘ slike pa su ga sasuli zlobnim komentarima sa svih strana.

Star look
11:41h Autor:
SED, ZARASTAO I ZBORAN: Šta mu bi da se ovako zapusti?! (FOTO)
Foto: Profimedia

Slavni glumac Džud Lou početkom nedelje boravio je u Londonu gde je promovisao novi nastavak filmskog hita Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore.

Svečana premijera održana je u The Royal Festival Hall, a prema protokolu pre projekcije glumačka je ekipa pozirala na crvenom tepihu. Džadu je društvo ispred kamera pravio Edi redmejn koji uz njega glumi u sva tri nastavka filmske franšize nastale prema knjizi J. K. Rouling.

Oba glumca bila su odlično raspoložena i primereno doterana, ali ni širok osmeh ni zanimljiva modna kombinacija nisu Džuda spasila od negativnih komentara po pitanju izgleda. Mnogi su, naime, primetili da je glumac jako ostario, čemu je svakako pridonela i duga brada.

"Daj se obrij!", "S tom bradom izgledaš kao deda!", "Kakav ti je to imidž?" ... poručuju od tada Džadu Lou njegovi obožavatelji, koji smatraju da glumac ne izgleda samo starije, nego i umorno.

OVO SU NAJBOLJI FRAJERI KOJI SU IKADA HODALI ZEMLJOM: Ko je najseksepilniji muškarac na svetu?(ANKETA)

Džud Lou
foto: Profimedia

I brojni filmofili se pitaju ima li neki drugi razlog zbog kojeg se nekada jedan od najvećih zavodnika vidljivo promenio.

"Muškarci su u pedesetima u naponu snage. Ako se ne radi o nečemu drugom, onda samo možemo da zaključimo da Džudu godine dobro ne stoje", govore ovih dana fanovi na društvenim mrežama posvećeni sedmoj umetnosti.

UVEK OBUČENA PO POSLEDNJOJ MODI: Kako da nosite prolećni džins poput SIJENE MILER? (FOTO)

Džud Lou
foto: Profimedia

Očekivano, najviše su razočarane žene koje Džud Loua najviše pamte po ulozi u filmu Talentovani gospodin Ripli. U tom filmu, u kojem su mu partneri Met Dejmon i Gvinet Paltrou, Džud ima svega 27. godina, a uloga zgodnog džet setera omogućila mu je slavu preko noći.

Ulogu zavodnika plavooki lepotan igrao je i u privatnom životu

Lou se dugo zabavljao sa britanskom IT devojkom, Sijenom Miler, a u filmskom svetu čuvenom po prevarama, ostaće upamćen kao prvi glumac koji je Sijenu prevario s dadiljom. Džad je pre Sijene bio u braju sa Sejdi Frost 4 godine tokom kojeg su dobili troje dece, danas odraslih ljudi. Iz drugih veza glumac ima još dvoje dece, a jedno dete ima i sa sadašnjom suprugom, psihološkinjom Filipom Koan kojoj se na vernost zakleo 2019. S toliko dece i obaveza oko njih nije čudo da se nekada razuzdani glumac primirio - i naočigled zapustio.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs