ŠTA VI KAŽETE?

OVO SU NAJBOLJI FRAJERI KOJI SU IKADA HODALI ZEMLJOM: Ko je najseksepilniji muškarac na svetu?(ANKETA)

Za vas smo pregledali sve moguće i nemoguće liste najpoželjnijih poznatih muškaraca današnjice - i ova imena se nalaze na baš svakoj od njih.

Star look
22:15h Autor:
OVO SU NAJBOLJI FRAJERI KOJI SU IKADA HODALI ZEMLJOM: Ko je najseksepilniji muškarac na svetu?(ANKETA)
Foto: Profimedia

O lepoti je teško raspravljati, iz mnogo razloga, ali takođe ju je nemoguće izbeći, posebno jer je postala neka vrsta društvenog imperativa. Muška lepota još je delikatnija stvar, jer žene u muškarcima mnogo manje gledaju samu fizičku pojavu, koliko ličnost, karakter, manire, harizmu…Svakako drastično manje nego što je slučaj u obrnutom smeru.

Ali, od lepote se ne može pobeći, a ni od njenig rangiranja. A, izgleda da i muškarci i žene podjednako vole da biraju najpoželjnije, najlepše i najeksepilnije među nama.

S tim u vezi, bacili smo se u potragu za imenima poznatih muškaraca koji su ovenčani titulama najlepših i najpoželjnijijih, i koji najduže i gotovo bez izuzetka istrajavaju već godinama na svim mogućim listama lepote i sekepila.

Ispred vas su imena poznatih faca, za kojima uzdišu žene širom sveta, a koja nisu izostala ama baš ni sa jedne liste najpoželjnijih (koliko smo mi uspeli da ih pregledamo).

Sad je red na vas sa izaberete "najboljeg među najboljima".

1. Pol Voker

Nažalost, jedino ime sa liste koje se pominje kao jedan od najseksepilnijih muškaraca, a koje više nije sa nama je poznati glumac Pol Voker, koji se već godinama unazad pominje kao jedan od najpoželjnijih muškaraca ikada.

Pol Voker
Pol Voker foto: Profimedia

2. Bred Pit

Da li ste i pomislili da i jedna lista najpoželjnijih može da prodje bez njega? Zovu ga oličenje savršenstva, a žene su njegovu ulogu u filmu Meet Joe Black okarakterisale kao najseksepilniju i najromantičniju ikada. Iako je u 6. deceniji, Bred i dalje izaziva uzdahe i lomi ženaka srca širom Planete.

Bred Pit
Bred Pitfoto: Profimedia

3. Leni Kravic

Poznati muzičar za mnoge je oličenje čistog seksepila. Pored veoma lepih i pravilnih crta lica, Lenija žene doživljavaju kao harizmatičnig, misterioznog i pomalo divljeg i buntovnog.

Leni Krevic
Leni Krevicfoto: Profimedia

4. Kijanu Rivs

Još jedno ime bez kojeg ne może da prodje ni jedna lista najpoželjnijih muškaraca. Kijanu i njegiv baby face i dalje osvajaju ženaka srca i nema naznaka da će to ikada prestati.

Kijanu Rivs
Kijanu Rivs foto: Profimedia

5. Hju Džekmen

Još jedan glumac za koga žene tvrde da, pored dobrog izgleda, poseduje perfektan šarm i neodoljivu harizmu - i da je to tajna njegovovog seksepila. Najviše se lepšem polu dopao u filovima Vulverin i Kejt i Lepold.

Hju Džekmen
Hju Džekmenfoto: Profimedia

6. Idris Elba

Možda za nijansu manje poznat kod nas, ali u Americi žene bukvalno seku vene za ovim prezgodnim Afroamerikancem. On je neka vrsta otelotvorenja božanske lepote, ako pitate žene u SAD-u, ali i šire.

Idris Elba
Idris Elbafoto: Profimedia

7. Hari Stajls

Mlađani pevač i bivši član planetarno popularneog benda One Direction, kome zameraju što se oblači kontroverzno (previše ženstveno) i etiketiraju ga kao geja, ne obazire se mnogo na glasine i fura svoj fazon. A taj fazon, reklo bi se, ženama i devojkama ni malo ne smeta, jer ga iz godine u godinu svrstavaju među najpoželjnije muškarce na svetu.

Hari Stajls
Hari Stajlsfoto: Profimedia

8. Džejk Džilenhol

Njegovim plavim očima žene prosto ne mogu da odole...Pratila ga je reputacija dobrog holivudskog dečaka, sve dok ga Tejlor Svift, sa kojim je bio u vezi pre par godina, nije baš najlepše opevala u jednoj od svojih poslednih pesama, gde ga je prikazala kao arogantnog, bahatog i nedžentlmeski nastrojenog.

Džejk Džilenhol
Džejk Džilenholfoto: Profimedia

9. Džoni Dep

Mi mislimo da, dok je živ, stari dobri Džoni neće prestati da bude među prvih 10 na svim listama najpoželjnijih muškaraca na svetu. Iako se javno "odrekao" Holivuda i njegova bivša ga optužila za nasilje, to izgleda damama uopšte ne smeta da ga i dalje gledaju kao božanstvo.

Džoni Dep
Džoni Depfoto: Profimedia

10. Džejson Momoa

Za njega kažu da ga je Bog lično vajao i to sa velikom pažnjom. Momoa je, prema rečima žena, otelotvorenje muževnosti i lepote. Upravo ono kako muškarac treb ada izgleda i kakav stav treba da ima.

Džejson Momoa
Džejson Momoafoto: Profimedia

11. Brus Vilis

Iako spada u malo stariju generaciju, to mu ništa ne oduzima na seksepilu, muževnosti i privlačnosti, složne su pripadnice lepšeg pola. Uloga u filmu Umri muški i dalje se smatra jednom od onih u kojima dobri stari Brus mami uzdahe lepšeg pola.

Brus Vilis
Brus Vilisfoto: Profimedia

12. Džejon Stejtam

Mlađa verzija Brusa Vilisa, kako ga populrno zovu, još jedan je holivudski zavodnik. Njegovo srce osvolila je prelepa manekenka Rouzi Hantington Vajtli, ali to žene ne sprečava da i dalje sanaju o njemu.

Džejson Stejtam
Džejson Stejtamfoto: Profimedia

13. Leonardo di Kaprio

Večiti holivudski neženja se malo zapustio u poslednje vreme, ali ni to nije umanjilo njegovu popularnost među ženama. Naime, nema liste najpoželjnihih muškaraca na kojoj Leo nije među prvih 10.

Leonardo di Kaprio
Leonardo di Kapriofoto: Profimedia

14. Olivije Martinez

Frnacuski glumac kada se pojavio na filmskom platnu osvojio je Planetu u jednom dahu. A osvojio je i srce Hale Beri, sa kojom je nekoliko godina bio u vezi, koja se neslavno završila. Olivije Martinez spada u frajere za kojeg žene kažu da ima anđeosku lepotu.

Olivije Martinez
Olivije Martinezfoto: Profimedia

15. Bredli Kuper

Za Kupera možemo da kažemo da je kao vino, što je stariji to bolje izgleda. Sa nama bi se verovatno složila i njegova bivša žena, manekenka Irina Šajk. Žene je zauvek osvojio ulogom u filmu Star iz Born, u kojem igra sa Lejdi Gagom.

Bredli Kuper
Bredli Kuperfoto: Profimedia

16. Dejvid Bekam

Da ne bude da smo izabrali samo glumce i pevače, evo i jednog sportiste na listi. Dejvid Bekam, iako već u 6. deceneniji, ne prestaje da mami uzdahe žena. Mnoge su čak složne da Bekam bolje izgleda sada nego kada je bio mlađi - da mu godine dobro stoje!

Dejvid Bekam
Dejvid Bekamfoto: Profimedia

17. Rajan Gosling

Ovaj zlatni holivudski dečak definitivno nije oličenje klasične lepote, ali opet, neizostavan je član "kluba najpoželjnijuh". Rajan, pre svega maestralan glumac, ima, kažu pripednice lepšeg pola, "to nešto" što ga čini neizmerno privlačnim i seksepilnim.

Rajan Gosling
Rajan Goslingfoto: Profimedia

18. Tom Hardi

Još jedan glumac koji kad god i u kakvom god izdanju da se pojavi na TV ekranima, žene ne mogu da mu odole.

Tom Hardi
Tom Hardifoto: Profimedia

19. Džordž Kluni

Kakav bi ovo lista bila bez Klunija?! Iako je već stara garda, Kluni je, prema svim anketama, i dalje jedan od najpoželjnijih muškaraca današnjice. Srećno je oženjen i ima blizance, iako je dugo nosio epitet večitog holivudskog neženje.

Džordž Kluni
Džordž Klunifoto: Profimedia

20. Robert Patinson

Proslavio se ulogom u filmu Sumrak Saga, ali i skandalom koji mu je priredila partnerka iz filma, ali i stvarnog života - Kristen Stjuart, kada ga je javno prevarila. Robertu je, izgleda, to samo donelo na popularnosti, jer žene iz godine u godinu sve više lude za njim.

Robert Patinson
Robert Patinsonfoto: Profimedia

21. Kris Hemsvort

Još jedan holivudski lepotan, za kojim žene vrište i čije postere tinejdžerke drže na zidovima svojih soba. Hemsvort je, prema rečima žena, primer klasične lepote, ali i stava kakav treba da ima pravi muškarac.

Kris Hemsvort
Kris Hemsvortfoto: Profimedia

22. Kris Evans

Najpoznatiji po ulogama u serijalu Kapetan Amerika, mladi glumac osvojio je srca lepšeg pola. Da li glumom ili izgledom i šarmom, Evans je sebi osigurao mesto na listi najpoželjnijih muškaraca na svetu.

Kris Evans
Kris Evansfoto: Profimedia

23. Denzel Vošington

Još jedan pripadnim "stare garde" za koga žene tvrde da je jedan od najeksepilnijih muškaraca koji su se pojavili u poslednjih 50 godina. Njegova maestralna gluma svakako je doprinela tome da Denzel već godinama važi za jednog od najboljih frajera Holivuda.

Denzel Vošington
Denzel Vošingtonfoto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs