užas!

OPLJAČKAN DOM VIKTORIJE I DEJVIDA BEKAMA: Provalnik je ušao dok su bili kod kuće sa svojom 10-godišnjom ćerkom! (FOTO)

Viktorija i Dejvid Bekam su prijavili provalu u svoju kuću vrednu 40 miliona funti u zapadnom Londonu.

Vip priča
Autor:
OPLJAČKAN DOM VIKTORIJE I DEJVIDA BEKAMA: Provalnik je ušao dok su bili kod kuće sa svojom 10-godišnjom ćerkom! (FOTO)
Foto: Profimedia

Viktorija i Dejvid Bekam bili su prisutni sa svojom 10-godišnjom ćerkom Harper kada je u njihovu kuću u Holand Parku u zapadnom Londonu ušao provalnik.

Kako piše The Sun, njihov sin Kruz (17) je primetio kada se 28. februara vratio iz izlaska s prijateljima. Video je da je spavaća soba opljačkana i da je razbijen prozor.

Rekao je ocu Dejvidu (46) koji je pozvao policiju, a onda su pregledali njihov dom vredan 40 miliona funti da vide šta je sve ukradeno i oštećeno. Za to vreme je Viktorija (47) bila sa Harper.

Provalnik je ukrao hiljade funti vredne dizajnerske i električne predmete. PR londonske policije je potvrdio da su primili prijavu 1. marta i da istraga traje, a još nema nikakvih hapšenja.

Izvor blizak slavnim supružnicima rekao je za The Sun da su Dejvid i Viktorija potreseni nakon provale u njihov dom. U prošlosti su se već suočavali s raznim uhodama i pretnjama otmicom.

'Nažalost, bili su žrtve profesionalnih lopova koji su aktivni u ovom području. Sreća je da su uspeli da zmu stvari iz samo jedne osobe pre nego su otišli', ispričao je.

To je bio udarac za par i jer su smatrali da su dovoljno zaštitili svoju kuću alarmnim sistemom, a imaju i kamere i snimke koje su ustupili policiji. Na njima se navodno vidi da se maskirani provalnik popeo preko ograde ispred kuće.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs