SAZNAJTE VIŠE

DA LI JE SVE FOLIRAŽA? Koliko je klan koji predvode VIKTORIJA i DEJVID BEKAM zaista uspešan? (FOTO)

Gledajući njihove profile na društvenim mrežema, rekli bismo da im ide super. Ali da li je zaista tako?

Vip priča
Autor:
DA LI JE SVE FOLIRAŽA? Koliko je klan koji predvode VIKTORIJA i DEJVID BEKAM zaista uspešan? (FOTO)
Bekamovi, Foto: Profimedia

Njih dvoje su danas predvodnici prvog pravcatog klana. Sinovi i mala princeza. Čini se da ljubav i biznis cvetaju. Ponavljamo, makar javno.

Nažalost, čini se da je Viktorija Bekam sa svojom hladnom poslovnom glavom na ramenima sama najuspešnija, a da je sve ostalo obična iluzija, a sada je i to pod znakom pitanja.

Za početak, i ona i Dejvid, nekadašnji zlatni par pop kulture bili su na vrhu profesija koje veličaju mladost. Kada su se venčali bili su Kanje i Kim pre Kanjea i Kim (eto, još jednog osnova za poređenje), izgledali kao savršena mašinerija za pravljenje para. Članak u magazinu GQ iz 2017. godine procenjuje da su u datom momentu zajedno bili "teški" 660 miliona dolara. Mnogo više od britanske kraljice koja ima je oboma dala ordenje.

DANAS, BEKAM KLAN FINANSIRA PROJEKTE POPUT BRUKLINOVE SERIJE O KUVANJU (ČIJA SVAKA EPIZODA KOŠTA OKO 100 HILJADA DOLARA DA SE NAPRAVI?!) I DEJVIDOBO NEUSPEŠNO REVITALIZOVANJE FUDBALA U AMERICI, POGOTOVO NJEGOV TIM U MAJAMIJU.

Da, dešava se i to. Kruz Bekam želi da krene maminim stopama iako se za sada njegov jedini "uspeh" na tom polju sastoji od snimka pesme "Every Day is Christmas" napravljenog kada je imao 11 godina. Ne znam da li ste gledali "Cookin' With Brooklyn" ali taj dokumentarni debakl je izgleda pravo ogledalo toga u kom smeru se kreću Bekamovi, u svom zajedničkom čamcu.

TU SU I DEJVIDOVA KOZMETIČKA LINIJA SA KANABISOM, UGOSTITELJSKI PROJEKTI (POPUT PABA KOJI JE DRŽAO SA GAJ RIČIJEM) I RELATIVNO NEUSPELI POKUŠAJI PROMOVISANJA SPORTSKIH BRENDOVA, KAO I NAJAVLJENA PEVAČKA KARIJERA KOJU OTPOČINJE KRUZ BEKAM.

Isplivali su i podaci da Viktorijine modne linije ne prave profit u poslednjih 6 (slovima: šest) godina i da posluju sa akumulativnim gubitkom od 62 miliona dolara . Koja god da je brojka u pitanju, budućnost izgleda neizvesno. I to za ceo Bekam brend u kompletu.

I zato, kada sledeći put pomislite kako želite nečiji tuđ život u poređenju sa kojim vam se vaš čini nedovoljnim (na jednom ili više polja), samo ponovite sebi da često stvari nisu onakvi kakve izgledaju na društvenim mrežama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs