za njih nikad niste čuli

Uživaju u luksuzu, provode se do zore, ne odgovaraju nikome: Upoznajte mlade članove plemićkih porodica! (FOTO)

Generacija kojoj pripadaju Šarlot Kasiragi i Bietris Boromeo je, čini se, poslednja koja se drži tradicionalnih principa privatnosti - ma koliko bile poznate ili u ma koliko modnih kampanJa učestvovale.

Vip priča
Autor:
Uživaju u luksuzu, provode se do zore, ne odgovaraju nikome: Upoznajte mlade članove plemićkih porodica! (FOTO)
SAVAI PADMANABH SINGH, Foto: Profimedia

Novi naraštaj (ne)krunisanih glava evoluirao je taman toliko da ih generacija Z kojoj i sami pripadaju smesti na svoj radar - ponekad i milionskim brojem pratilaca. Ako do sada niste za njih čuli, vreme je da otkrijete ko su.

PRINCEZA MARIJA OLIMPIJA OD GRČKE I DANSKE

Jedina ćerka i najstarija od troje dece princa Pavlosa od Grčke i Danske i njegove američke supruge, naslednice djuti fri šop imperije, Mari-Šantal Miler. Realno, ne zna se da li više liči na svoju majku ili njene rođene sestre od kojih je jedna bila udata za Getija, a druga za nemačkog princa i sina dizajnerke Dajan von Furstenberg. Redovna je gošća modnih događaja u Njujorku (gde i živi), Parizu i Milanu.

PRINC AHILEAS ANDREAS OD GRČKE I DANSKE

Kao njegovi stariji brat i sestra i Ahileas izgleda kao model ali za razliku od njih on je odlučio da se bavi glumom. Debitovao je u američkoj sapunskoj operi “The Bold and the Beautiful” u kojoj je glumila i njegova tetka princeza Teodora, a dok ne dobije neku novu ponudu pratimo ga na Instagramu (kao i skoro 400 hiljada ljudi).

SAVAI PADMANABH SING OD DŽAIPURA

Unuk poslednjeg maharadže od Džaipura, kontroverzan je od svog rođenja iako ne svojom voljom, razume se. Njegova majka maharadžina ćerka i jedino dete udala se za člana posluge pa je Padmanabh Singh priznat kao naslednik tek godinama nakon svog rođenja. Iako monarhija u Radžastanu više ne postoji, Padmanabh Singh je tretiran kao pripadnik kraljevske porodice i školovan je između ostalog u Velikoj Britaniji. U slobodno vreme igra polo i redovan je gost na stranicama magazina kao što su GQ, Vog i El.

PRINC ABDUL MATeN BOLKIAH OD BRUNEJA

Sina sultana od Bruneja, princa Abdula Mateena, na Instagramu ćete često videti bez majice - ili bar kako trenira. Kao i engleski prinčevi, i on je završio kraljevsku vojnu akademiju Sandhurst i čeka ga karijera u diplomatiji i vojsci čije početke dokumentuje na svakom koraku tako da očekujte dosta fotki “sa terena”.

LEJDI AMELIA VINDZOR

Njen deda je brat od strica kraljice Elizabete i bez daljih komplikovanih crtanja porodičnog stabla rećićemo vam samo to je Amelija trenutno 39. u redu naslednika za britanski presto i da je kraljevskoj porodici dovoljno bliska da se zajedno sa “prvom postavom” često pojavljuje na balkonu za vreme formalnih manifestacija. 2016. godine magazin “Tatler” je proglasio najlepšom plemkinjom Velike Britanije i od onda je ova dvadesetčetvorogodišnjakinja počela da se bavi manekenstvom i redovna je gošća na modnim događajima.

PRINC KONSTANTIN ALEKSIOS OD GRČKE I DANSKE

Marija Olimpija je njegova starija sestra i dovoljan je samo jedan pogled da ustanovite koliko liče. Do nedavno je bio izuzetno aktivan na Instagramu, ali je zatim uklonio mnoge objave. Ovo nas ne sprečava da ga i dalje pratimo (i nadamo da će se vratiti), a dok čekamo pojavljuje se na Instagramu svoje sestre i brata.

VIOLA ARIVABENE VALENTI GONZAGA

Ona je starija ćerka italijanskog grofa Giberta Arivabene Valenti Gonzaga i princeze Biankae di Savoia Aosta, i sa svojom mlađom sestrom Verom neka vrsta italijanske (da ne kažemo venecijanske) verzije britanskih prinčeva Vilijama i Harija. Pored toga što su rođene u visokim krugovima, njih dve se probijaju i u onim modnim tako što su osnovale šik brend cipela Vibi Venezia.

VERA ARIVABENE VALENTI GONZAGA

I njen život je, kao i život njene sestre Viole inspiracija za stalkovanje (i ovo mislimo u najboljem mogućem smislu). Nepregledan niz italijanskih scena od kojih bi se mogao napraviti sledeći hit film. Ukoliko ne prikazuje nove ViBi Venezia modele ili kadrove porodične palate u Veneciji na čijem vrhu žive (ostatak je pretvoren u hotel iz lanca Aman), gledamo je u spontanim dolce vita kadrovima u koje želimo da se transportujemo iste sekunde.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs