saznajte više

CRNO OD GLAVE DO PETE JE UVEK ŠIK: Ovako to rade danas najpopularnije influenserke! (FOTO)

Topli dani su definitivno iza ćoška, i mada se čini da se i dalje nešto dvoume, sve je izvesnije da ćemo iz ovih hladnjikavnih uleteti odjednom u pravo pravcato leto.

Moda
20:26h Autor:
CRNO OD GLAVE DO PETE JE UVEK ŠIK: Ovako to rade danas najpopularnije influenserke! (FOTO)
Foto: Profimedia

Za sve koji obožavaju vesele dezene i pastelne boje, ovo je povod za opštu radost ali poklonicima minimalizma se od sve te pomame krojačke radosti pomalo muti u glavi. Potpuno razumemo da ne želite da menjate celu koncepciju u zavisnosti od godišnjeg doba, a odlične vesti su da za time apsolutno nema ni potrebe. Naša verna i obožavana crna itekako može postati boja leta.

Kamen temeljac već je postavljen prošlog leta kada je minimalizam postao sezonski mejnstrim, a svet se dopustio mogućnost da postoje kombinacije za temeprature preko 30 stepeni bez boho kićanki i perli. Ako je taj prvi korak podrazumevao prelazak na sve nijanse bež, danas odlazimo i korak dalje i okrećemo se crnoj. Za leto.

Formula nije komplikovana. Linije su jasne, dovoljno je da se pozabavite retro estetikom devedesetih i ranih dvehiljaditih, čak su i izleti u romantiku dozvoljeni (veliki rukavi ili starinski vez su uvek dobrodošli). Dodatni detalji su svedeni na minimum, kao i uplivi drugih boja. Sve što vam je potrebno jesu sandale i malo zlatnog nakita - po želji. Naočare u crnoj boji? Obavezne.

Puplin i lan, kao i končana pletiva su sve što treba da znate kada je u pitanju odabir materijala. Crna, sama po sebi, savršeno ide uz preplanulu kožu, elegantna je i seksi ali i potpuno neočekivna. Dakle, kul izbor u svakom smislu. Skrolujte i inspirišite se devojkama koje su je već uvrstile u svoju garderobu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs