SAZNAJTE VIŠE

TRUDNICE SU NAŠ NOVI IZVOR MODNE INSPIRACIJE: One su hrabre, inovativne i baš ih briga za pravila! (FOTO)

Da li se slažete?

Moda
Autor:
TRUDNICE SU NAŠ NOVI IZVOR MODNE INSPIRACIJE: One su hrabre, inovativne i baš ih briga za pravila! (FOTO)
Rijana, Foto: Profimedia

Od kad smo pre nekoliko dana saznali da je Rijana trudna (i ne, ne možemo da se ne smejemo memovima u stilu "šta sve neće uraditi samo da ne izda novi album") gledanje njenih trudničkih modnih kombinacija postalo je nešto poput omiljenog planetarnog sporta. Autfit kojim je praktično objavila vest kombinacija je legendarnih referenci pop-kulture, od Šanela pa do Madoninog kultnog albuma "Like A Prayer", i Rijana je još jednom prešla nivo igrice.

Ipak, ovog puta nije prva. Nekako je, sve u tom pink Šanelu, višnja na šlagu trudničkih kombinacija koje viđamo u poslednje vreme a koje se kreću od minimalističkih pa sve do polu-scenskih. Baš kao i moda uopšte. Da li je moguće, i da li smo konačno stigli do trenutka kada se žene oblače jednako po svojoj volji i ukusu i kada su u tom famoznom "drugom stanju"?

Po svemu sudeći, došao je i taj dan.

Zato je danas uska pripijena (midi) haljina koja ističe stomak praktično standard, a osim crne i neutralnih tonova, sve više je viđamo i u pastelnim varijacijama. Štikle su - koliko je to udobno, ne znamo - izgleda postale neizostavne, baš kao i otkriven stomak. A taj otkriveni stomak je, baš kao u Rihanninom slučaju, ogrnut Šanel (ili bar blejzerom).

Tu su i sateni, printovi (a dodatni poeni idu za sve logo-printove), najkraće dužine i neizostavne helanke ali i crna koža i izrezi na leđima ukoliko želite da izdignete stvari na viši nivo. Da, danas su, konačno, reči maternity style postale nešto što nas inspiriše, spadale mi i same u tu kategoriju ili ne.

Donosimo vam inspiraciju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs