kako vam se dopada?

ONA UVEK IZGLEDA KAO DIZNIJEVA PRINCEZA: Penelope Kruz u raskošnoj Šanelovoj haljini za bal opčinila svet! (FOTO)

Španska glumica Penelope Kruz sje a suprugom Havijerom Bardemom prošetala crvenim tepihom na dodeli nagrada "Goja" i još jednom svojim izzdanjem oduševila modne kritičare i fanove.

Star look
Autor:
ONA UVEK IZGLEDA KAO DIZNIJEVA PRINCEZA: Penelope Kruz u raskošnoj Šanelovoj haljini za bal opčinila svet! (FOTO)
Penelope Kruz, Foto: Profimedia

Glavna zvezda 36. dodele nagrada "Goja" svakako je bila španska diva Penelope Kruz. Dodela nagrada "Goja", koja, inače, važi za španski ekvivalent nagrade Oskar, održava se u Valensiji, a kada crveni tepih došla Penelope, sa svojim suprugom Havijerom Bardemom, svi pogledi bili su uprti u jedan od najtalentovanijih i najuspešnijih parova na svetu.

Muza Pedra Almodovara, koja je cele 2021. godine dobijala nagrade i pohvale za film Paralelne majke, koji joj je, osim nominacije za Goju, doneo i nominaciju za Oskara, na crveni tepih stigla je, u raskošnoj balskoj haljini modne kuće Šanel. Penelope Kruz je zaštitno lice Šanela i nju isključivo možemo videti u njihovim kreacijama, a ovo je bila jedna od najefektnijih do sada.

Penelope Kruz
foto: Profimedia

Haljina nežne nijanse lavande, sa šarenim, crvenim, pink i belim kristalima stvorili su interesantan tufnasti dezen. Gornji deo haljine je korset sa tankim bretelama, a donji deo velika suknja u stilu Skarlet O Hare.

Ova haljina, inače, deo je Šanelove kolekcije visoke mode za prošlogodišnju sezonu, a Penelope ju je savršeno uklopila sa nakitom koji je glumica ponela.

Penelope Kruz
foto: Profimedia

Havijer Bardem je osvojio nagradu za najboljeg glumca svojom ulogom u filmu Dobri šef, Penelope je ovog puta izgubila od glumice Blanke Portiljo.

Videćemo kakve će sreće biti na dodeli Oskara.

Kako se vama dopada ovo izdanje lepe glumice!

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs