OVO JE U TRENDU

ZABORAVITE NA PIDŽAME I TRENERKE: Donosimo vam stajliš kombinacije za izležavanje kod kuće! (FOTO)

Sunce se istina i nešto pomalja ali sneg još nije do karja otopljen, a dani su tek stidljivo prešli u plus. Pravo je vreme za neizlazak, zar ne?

Moda
Autor:
ZABORAVITE NA PIDŽAME I TRENERKE: Donosimo vam stajliš kombinacije za izležavanje kod kuće! (FOTO)
Foto: Instagram / djerfavenue

Bilo da vam je omiljeni sport ovog vikenda gledanje kroz prozor, bindžovanje serija ili okupljanje drugarica kod kuće - donosimo vam najbolje kombinacije koje smo pronašli kod svojih omiljenih insta-devojaka. Prepisujemo.

XL FAMERKE

Dojadile su vam trenerke? Nema problema, obucite par (ozbiljno) širokih farmerki! Meke su, udobne i apsolutno stajliš pogotovo kada se u ton na ton kombinacijama sa džemperima ili denim on denim varijaciji na temu.

ŠTRIKANI SET

Setovi od tankog pletiva i dalje su kolektivna opsesija i to, naravno, u luksuznim svetlim neutralnim tonovima. Što mekše to bolje. Široke pantalone koje liče na trenerku i džemper su već postali klasika ali možete i da izdignete igru na novi nivo u kombinacijama sa otvorenim leđima.

PREDIMENZIONIRANI TOP I ŠORTS

Malo šta je udobnije od šortsa, onog pamučnog (ili od tankog pletiva) sa visokim strukom. Po kući ga obožavamo sa predimnzioniranom siluetom gornjeg dela, bilo da se radi o džemperu u koji možemo cele da se umotamo ili muškoj košulji. I bosim nogama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs